Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a fontosabb végülis? A szerető vagy a partner?
Megcsalt a párom, megbeszéltük, megbocsájtottam neki. Elmondtam neki, hogy mennyire fájt ez nekem, mennyire megbántott, szomorúvá tett. Ám nem hatott rá semmit, újra megtette a nővel, nem is egyszer. Hazudott a szabadnapjáról, hogy a nővel lehessen.
Ha úgy nézem a szerető fontosabb mint én? Végülis őt választotta helyettem, ha lesarkìtjuk? Helyettem, aki törődött vele, gondoskodott róla, szerette, támogatta... A nő pedig anno 100x lepattintotta, olvastam az üzeneteket. Persze anno elmondta nekem, hogy semmit nem jelent neki a nő, házas is, kis gyereke van, teljesen más világ, ráadásul tudta a nő, hogy vagyok (amúgy kollegák). Most pedig úgy érzem, hogy mégis a nő nyert,egy olyan versenyben, amiben ő nem is indult. Hiszen én egyedül lettem, elhagytam a szerelmem ő meg marad a kis fincsi, titkos viszonyában és a házasságában.
Lehet a szex ilyen jó a szeretővel, hogy feláldozod a kapcsolatot? Hogy kockáztatsz és nem érdekel? Nyilván nem szeretett a párom, de úgy tűnik elveszíteni sem félt...
27N
Mind a ketto no fontos neki. Az elet nem fekete vagy feher. Es a felrelepo szenvedhet is ettol, de ha szerelmes lesz, akkor nem arrol van szo, hogy tessek, valassz. Ki lehet rugni, de az o helyzete is szar.
No vagyok, johet a 0 %.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!