Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy érdemes olyan lányhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érdemes olyan lányhoz közeledni, akivel régen elég jóban voltam, és jól ismerjük egymást, a baráti köreink valamennyire kapcsolódnak, és ezek miatt nyomaszt a helyzet?

Figyelt kérdés
A lány mindig is nagyon tetszett, de szinte mindig barátja is volt, emiatt nem is gondolkoztam rajta, hogy randira hívjam. Eddig mindig olyan lányokkal voltam, akik nagyrészt teljesen ismeretlenek voltak számomra, ezért nekem ez új helyzet. Ha írásban elkezdenénk beszélgetni, és felhozom hogy találkozzunk, abban jó eséllyel benne lenne, de nem tudom hogyan tovább

aug. 31. 16:41
 1/6 A kérdező kommentje:
Én 26, ő 25 éves
aug. 31. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Vettél eszre bármilyen szimátiát a részéről?
aug. 31. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A közös baráti kör miatt szerintem érdemesebb csak akkor randira hívni, ha látod rajta, hogy ő is érdeklődik. Addig csak keresd a társaságát, finoman közeledj hozzá.
aug. 31. 18:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem igazán tudom vonzónak talál-e, az biztos hogy nem taszítom, mostanában a társaságával nem találkozok túl gyakran hogy személyesen elhívjam.

De amúgy pont ez az, hogy nem igazán tudom, hogyha személyesem találkozok vele hogyan közeledjek finoman, mert eddig lányok felé az volt a jellemző, hogy egyből kimutattam a szándékom, de mivel már régről ismerem, ezért most ez fura lenne.

aug. 31. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Jól látod, viszont mégis ezt kell tenned.

De a lényeg bármit is teszel azt csak személyesen tedd.

aug. 31. 18:57
 6/6 anonim válasza:

Ha tudsz angolul, ez a videó adhat egy ötletet: [link]

Lényegében azt tanácsolja, hogy barátilag kezdeményezz egy beszélgetést arról, hogy te érzel valamit. Majd kikéred erről a véleményét és eldöntitek hogyan tovább.

Én egyszer csináltam valami ilyesmit és bár párkapcsolat nem lett belőle, jót tett a lelkemnek.

szept. 1. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!