Miért kapjuk ezeket az embereket? Ha horoszkópot összevetem mit kell megtanulnunk egymástól? Milyen kapcsolódásokat érdemes kielemezni?
Alaphelyzet:
Két ember megismerkedik (nem találkoztak mert eltérő országban élnek, de látták egymást képen, videón) és bár vonzónak találják egymást számos tényező miatt nem lépnek egymás felé a barátságnál nagyobb szintre. Majd megszakad a kapcsolat kb. 2 évre bizonyos okok miatt, de egyik sem tudja elfelejteni a másikat, sokat gondolnak egymásra.
Aztán felveszik a kapcsolatot egymással újra... és már felvállalják mit éreznek.. de olyan ellentétek vannak köztük amikből egyik sem tud engedni mert önmagukat kellene megtagadniuk. A körülmények még mindig nem adottak..
Miért kapunk ilyen kapcsolódásokat? Nincs közeledés mert sok a kétely, de elengedni sem bírják egymást. Milyen feladat van ezekben a képletekben? Mit kell nézni a szinasztriában?
Kicsit erről nekem a plátói szerelem/vagy kapcsolódás jut eszembe, az a Neptunhoz köthető talan leginkább.
Ez a nem-tudom-elengedni meg a Plútóhoz.
A távolság, és hogy valami mindig gátol pedig a szaturnusz.
Tehát amire így látatlanban tippelnék egy fényszög (együttállas vagy kvadrát) a Neptun és a másik egy szemèlyes bolygója között (Nap, Hold, Vénusz, talán Mars, Merkúr). Ugyanez Plútóval.
Szaturnusznál szintúgy, bár ott talán szembenállas is lehet.
Házak közül a 9-es lehet érintett, esetleg 3as, 7es, 5ös, talán a 10es.
Köszi a válaszokat.
Szép.. Neptun Asc trigon, Neptun Szaturnusz trigon, Vénusz Neptun oppozíció.
A Plútóval elég sok kapcsolódás van.. (pl. Plútó Szat opp.,Plútó Vénusz trigon és kvadrát, Plútó nap kvadrát). Szaturnusznál is (pl.: szat nap trigon, szat vénusz opp.)
Értem én hogy ami nem megy nem kell erőltetni nem véletlen szakítottam meg a kapcsolatot de mégse múlt el, pedig két évig egyáltalán nem beszéltünk semmit nem tudtunk a másikról. Ezért gondolom hogy nem lesz megoldás ha újra eltűnök, nem ilyen egyszerű mikor ennyire erős a kötődés és valami oka csak van. Amit szeretnék megoldani.
"Ezért gondolom hogy nem lesz megoldás ha újra eltűnök, nem ilyen egyszerű mikor ennyire erős a kötődés és valami oka csak van. Amit szeretnék megoldani."
1x tuntel el es 1x kezdtetek el beszelgetni ujra. milyen eros kotodes ez?? ket idegen, egymassal inkompatibilis ember vagytok. a megoldas az hogy hagyni kell az egeszet. nem hokuszpokuszolni meg a csillagok allasat nezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!