Szabadon választható tárgyakból olyat érdemes felvenni ami kapcsolódik a szakodhoz? Miért? Miért nem?
Érdemes lehet, mert nyilván tudást ad, és az érdeklődési körödnek megfelelő.
Viszont az egyetemi tárgyak egy része lutri, nem tudhatod, hogy a hangzatos tárgy név valójában milyen.
Sokszor volt már csalódás, mert szörnyű tanár oktatta, és/vagy nem volt kiadott tananyag, esetleg túlságosan is nehéz volt a számonkérés egy válaszathatónál. Volt azonban olyan is, ami rengeteget adott szakmailag, igaz nehéz volt, szívtunk vele, azonban erre mondja az ember, hogy ha jó az oktató, jó a tantárgy, még ha nehéz is, akkor is megéri.
Egyébként meg a szabválokat érdemes letudni a legegyszerűbb tárgyakkal.
Én olyanokat vettem fel, amik megúszósak, mert nekünk jellemzően az utolsó 2-3 félévre voltak ütemezve ezek, addigra meg már dolgoztam és más volt a prioritás.
De például lehet hasznos a szakmai szabvál akkor, ha nem tudod, hogy mire szakosodj vagy a szakmádon belül mivel foglalkozz. Így kaphatsz egy kis ízelítőt különböző területekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!