Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkednétek tovább ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek tovább ezzel a pasival?

Figyelt kérdés

Nem igazán lehet vele programokat szervezni

Párszor már találkoztunk

Hívtam városba igyunk valamit nem jött,mert hogy ő nem iszik,múltkor barátaimmal hívtam be akkor se jött,egyszer ki hívtam hogy este nézzünk szét a városban mert vannak programok,először igent mondott aztán jaj még sem

Úgy felidegesített

És akkor írja hogy ő nem szereti a sok embert,mert rosszul érzi magát ne haragudjak már

Miért csinálja ezt valaki?

aug. 31. 11:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem is még annyit tehetsz, hogy felajànlod a kettesben talàlkozàst és ha ez elől is kitér, akkor megvan a vàlasz, vajon akar-e valamit tőled valójában?

Persze ezt nem erőszakos hangnemben kell megtenni, csak feldobni, mint ötletet, aztàn hagyni szépen,ha arra sem nyitott.

aug. 31. 12:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet párja van és nincs ideje mellette programozni mással...
aug. 31. 12:34
 13/16 A kérdező kommentje:

Nincsenek barátai,és nem is kapcsolat céljából beszélek vele

Csak mint barát,úgy

Hát én már a szex kérdést tisztáztam vele

Megértette

Bár még így is hívott át többször a mondat végére meg kacsintos jel🤣

32 évesen olyan,mintha egy 18 evéssel ismerkednek.

8 év van köztünk

Meg múltkor hozott kaját amit az anyja csinált

Nem tudom,vannak érdekességei

Múltkor úgy volt be jön a városba,de ha ittam nem jön nehogy azt higyjem hogy ki akar használni

Elég furcsa csávó 🤣

aug. 31. 13:00
 14/16 anonim válasza:
100%

Ha csak barátkoztok, akkor miért ide írtad a kérdést? Ez a felnőtt párkapcsolatok kategória.

Őszintén: te mit szeretnél tőle?

aug. 31. 13:37
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem tipikus olyan ember lehet aki nem teszi ki a lábát a lakásból még nő kedvéért sem, maximum akkor ha valami kedvére való a programm.. lehet hangyagyűjtögetésre kéne hívd
aug. 31. 16:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Azért csinálja, mert őt az nem köti le, ami téged igen.

Beszéltetek már róla, hogy ő mit szeretne? Hogy őt mik érdeklik?

Egyébként meg szerintem sincs értelme, teljesen más világ vagytok, és nem is akarjátok egymás világát megismerni és megérteni.

Meg legyünk őszinték... ő meg lehet, hogy nem "csak barátkozni" akarna.

szept. 1. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!