Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkednétek tovább ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek tovább ezzel a pasival?

Figyelt kérdés

Nem igazán lehet vele programokat szervezni

Párszor már találkoztunk

Hívtam városba igyunk valamit nem jött,mert hogy ő nem iszik,múltkor barátaimmal hívtam be akkor se jött,egyszer ki hívtam hogy este nézzünk szét a városban mert vannak programok,először igent mondott aztán jaj még sem

Úgy felidegesített

És akkor írja hogy ő nem szereti a sok embert,mert rosszul érzi magát ne haragudjak már

Miért csinálja ezt valaki?

aug. 31. 11:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
64%
Más programja van.
aug. 31. 11:45
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
nem szereti a sok embert
aug. 31. 11:50
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Introvertált.
aug. 31. 11:58
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Zárkózottabb típus, nem szereti a nyüzsgést, a társaságot. Te viszont úgy tűnik, társaságkedvelő ember vagy, szeretsz jönni-menni, ő meg elvan magában. Nem passzoltok. Mellesleg megjegyzem, ebben a qrva hőségben nekem sem lenne kedvem a városban csámborogni.

N

aug. 31. 12:01
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg embermentesebb, nyugodtabb helyszínre hívni, pl parkba, természetbe, vagy vmi hasonló. Ha arra is nemet mond, vagy utólag mondja le és picsog, akkor valóban felejtős, mert nem akar tőled semmit. De lehet tényleg csak az a megoldás hogy a tömegbe nem akar menni, még veled/érted sem. Ezt pedig kiderítheted ezzel amit írtam, ha máshova hívod el.
aug. 31. 12:01
 6/16 A kérdező kommentje:

Hát én este is hívtam már legtöbbször

Nappal én sem szeretek mászkálni

Megbeszéltük egyébként hogy csak barátkozunk

Át hívni már hívott át ,de nem mentem

aug. 31. 12:13
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Akkor nincs más programja.
aug. 31. 12:17
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerkednék mert nem egyeznénk meg.
aug. 31. 12:22
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Minek. Ennek semmi értelme.
aug. 31. 12:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Az elmondottak alapján nekem úgy tűnik, hogy ő nem szeretne veled programokat, csak szexelni. Persze lehet, hogy nem ez van, a legjobb az lenne, ha tisztáznád vele, hogy mit szeretne.

(Amúgy nekem az, ha valaki azt mondja jön, majd lemondja, az kizáró ok. Persze történhet valami, de ha egyik programon sem jelenik meg sosem az kamu, ezekkel az emberekkel előbb utóbb mindig meg kellett szakítanom a kapcsolatot. A részéről az lenne a korrekt, ha az igazat mondaná. Ne hívd mindig te, az egyoldalú, ha keresni akar keresni fog.)

aug. 31. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!