Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek tovább ezzel a pasival?
Nem igazán lehet vele programokat szervezni
Párszor már találkoztunk
Hívtam városba igyunk valamit nem jött,mert hogy ő nem iszik,múltkor barátaimmal hívtam be akkor se jött,egyszer ki hívtam hogy este nézzünk szét a városban mert vannak programok,először igent mondott aztán jaj még sem
Úgy felidegesített
És akkor írja hogy ő nem szereti a sok embert,mert rosszul érzi magát ne haragudjak már
Miért csinálja ezt valaki?
Zárkózottabb típus, nem szereti a nyüzsgést, a társaságot. Te viszont úgy tűnik, társaságkedvelő ember vagy, szeretsz jönni-menni, ő meg elvan magában. Nem passzoltok. Mellesleg megjegyzem, ebben a qrva hőségben nekem sem lenne kedvem a városban csámborogni.
N
Hát én este is hívtam már legtöbbször
Nappal én sem szeretek mászkálni
Megbeszéltük egyébként hogy csak barátkozunk
Át hívni már hívott át ,de nem mentem
Az elmondottak alapján nekem úgy tűnik, hogy ő nem szeretne veled programokat, csak szexelni. Persze lehet, hogy nem ez van, a legjobb az lenne, ha tisztáznád vele, hogy mit szeretne.
(Amúgy nekem az, ha valaki azt mondja jön, majd lemondja, az kizáró ok. Persze történhet valami, de ha egyik programon sem jelenik meg sosem az kamu, ezekkel az emberekkel előbb utóbb mindig meg kellett szakítanom a kapcsolatot. A részéről az lenne a korrekt, ha az igazat mondaná. Ne hívd mindig te, az egyoldalú, ha keresni akar keresni fog.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!