Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedek egy sráccal én 23l...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedek egy sráccal én 23l ő 25 Korai a dolog?

Figyelt kérdés

3 hétig ismerkedtünk imterneten aztán eljött a találkozás, elvitt randizni találkoztunk 1 hét alatt elég sokat majd 1 hét után nálam aludt és lefeküdtünk mert úgy voltam vele jobb előbb megtudni milyen köztünk az a dolog. De most utólag meg úgy érzem korai volt vagy nem is tudom...

Most hétvégén nálam szeretne aludni de itthon lesznek a szüleim, nem tudom áthívjam e meg egyáltalán hogy mutassam be mert nem vagyunk együtt csak alakulgat. A srác ráadásul másik városban él tehát csak hétvégente tudunk találkozni.

Nem tudom mi tévő legyek???

Egyáltalán meddig kell hagyni hogy udvaroljon? Régen voltam ilyen kapcsolat alakulgatós szituációban fogalmam sincs hogy álljak hozzá.

aug. 30. 06:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
53%
1 hónap ismeretség után miért akarnál bárkit bemutatni?
aug. 30. 10:12
 12/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom egyes embereknek miért kell egyből ítélkeznie hogy ilyen meg olyan vagyok. Igen megtörtént de hányszor írjam le hogy megbántam mert korai volt és pont ezért szeretném jól csinálni ezért írtam kérdést.

Nem vagyok kíváncsi az olyan kommentekre hogy huh de könnyen adtad magad stb....

Aki értelmes választ írt annak köszönöm

aug. 30. 10:15
 13/22 A kérdező kommentje:

11es

Miért mennyi idő után illik bemutatni valakit? Van erre valami szabály?

Az exemmel 2 hét után összejöttem, 3 hét után bemutattam és 4 évig együtt voltunk

aug. 30. 10:17
 14/22 anonim ***** válasza:
43%

#12: Felnőtt ember vagy, mégis miért ne ítélhetnének el a többiek azért, ha valami hülyeséget vagy rossz dolgot csinálsz? Nem vagy már gyerek.

Egyébként én pont nem ítéltelek el a válaszomban, ki sem tértem arra, de nehogy már neked álljon feljebb, amikor ennyi idősen tudhatnád, hogy vigyázni kellene kivel fekszel össze és nem 1 hónap után rohanni anyuhoz bemutatni.

aug. 30. 10:20
 15/22 anonim ***** válasza:
53%
#13: Ennyi idő nem elég ahhoz, hogy megkomolyodjon annyira a kapcsolatotok, hogy már be is kelljen mutatni a szüleidnek. Nekem eszembe sem jutna csak ennyi idő után, ez nagyon kevés és nem ez nem ember függő dolog, nem illik ilyen hamar a szülőkhöz rohanni, hiszen ők is látni fogják, hogy még sehol sem vagytok, nagyon az elején.
aug. 30. 10:26
 16/22 anonim ***** válasza:
15%

14-es.

Nem ártana ha mindenki a saját hiányosságaira fókuszálna ahelyett, hogy kéretlenül véleményezi a mások tetteit amihez az égvilágon semmi köze.

Igen ha valaki egyértelműen rossz dolgot csinál, valakinek szándékosan árt, megöl, megver, kirabol valakit, lelkileg terrorizál, állatot kínoz stb. josogan ítélik el az emberek.

De ez a lány lefeküdt valakivel, tényleg borzasztó bűn, el kell érte ítélni...

aug. 30. 10:38
 17/22 anonim ***** válasza:
43%
#16: Kiírt egy kérdést egy anonim oldalra, leírta ezt a dolgot magáról. Ennek az lett a következménye, hogy reagáltak erre bizonyos emberek. Fel kellene nőni mostmár tényleg és nem kifogásokat keresni. Most tényleg mindenképp le kellett volna részletesen írni, hogy mennyi idő után feküdt le vele? Kétlem. Azt utána meg jönnek ezek a szánalmas kifogások, hogy foglalkozzon mindenki magával, akkor mégis minek írtad le?????
aug. 30. 10:47
 18/22 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam hogy ennyire erős indulatokat fogok kiváltani ezzel a kérdéssel. Senkivel nem akartam háborúzni és azt sem mondtam hogy mindenki foglalkozzon a saját dolgával. Csak nem mindegy milyen stílusban írunk egymásnak.

De igazatok van egy kur.@ vagyok bűnhődjek meg égessenek el máglyán.

aug. 30. 12:16
 19/22 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem teljesen jó, hogy szexeltél vele, ha akkor azt kívántad. Miért is ne? A szex jó, főleg egy ilyen fellángolós kapcsolatkezdeti állapotban. Persze érezheted korainak így utólag.

Az, hogy szüleidnek nem akarod még bemutatni, rendben van. Tényleg ismerd meg előbb jobban.

Aztán ha tényleg oda vagy érte, akkor ne fogd magad vissza... szexeljetek, amennyit csak tudtok. Később úgyis alábbhagy, a kapcsolat elején kell kihasználni az ilyet.

aug. 31. 00:10
 20/22 anonim ***** válasza:
36%

Egyértek 19-es válaszolóval. :)

Megvan a kémia,tetszik neked a srác. Néha jobb csak kiüríteni a fejünket és nem túl agyalni,mert csak elrontja az ilyen dolgokat.

Csajszi,lehet kicsit korai volt számodra, de jó volt a szex? Úgy érzed hogy menne ez? :)

aug. 31. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!