Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy sráccal és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy sráccal és nem vagyok benne biztos, hogy össze szeretnék vele jönni de csak 1x találkoztunk mennyire lenne bunküó dolog az, ha elmegyek vele még egy randira és utána offolom ki, ha nem érzek semmit?

Figyelt kérdés

2023. jún. 24. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Nem bunkó dolog egyáltalán, te azt hiszed, hogy ő te veled nem tenné/nem teszi meg, ha igazából nem tetszel neki? ^^

Vagy mást nem utasított el 2.-5.randi után? ^^

2023. jún. 24. 12:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem bunko dolog. Erre is valoak a randik, hogy megismerd a masikat. Ha 1-bol nem egyertelmu, akkor talalkozzatok meg nyugodtan. Siman lehet meg az is, hogy pozitív iranyba fog valtozni a velemenyed. Meg az is, hogy egyertelmuen fogsz tudni nemet mondani utana.
2023. jún. 24. 12:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az esetek nagyon kis százalékában jön be, hogy első találkozásnál minden király, adj esélyt a dolognak. Semmilyen módon nem tudod megbánni, hiszen vagy összejön vagy tiszta lesz a lelkiismereted, hogy mindent megtettél az ügy érdekében.
2023. jún. 24. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem csak akkor ne menj masodik randira, ha kifejezetten nem érezted jól magad.

1 randi után senkivel nem kell összejönni.

2023. jún. 24. 19:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak akkor visszás a dolog, ha te kezdeményezed a randit, lány létedre.
2023. júl. 28. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!