Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az, hogy egy hét online beszélgetés utána elvárja valaki- mindezt úgy, hogy még nem is találkoztunk és még webcamerán sem láttam-, hogy bízzak benne?
Csak írásban beszélgetünk.
Szerintetem ez így nem igazán elvárható. Ha mondjuk legalább egyszer találkoztam volna vele. De lehet még akkor sem.
Most azt mondja, hogy ezért nem passzolunk össze, mert már az elején bizalmatlan vagyok és nem akar egy ilyen "gyanúsító kapcsolatot" már az elejétől.
A bizalomnak vannak fokozatai.
Persze eloítéletek nelkul kezdek ismerkedni, nem vádolom meg olyannal hogy megcsal:D, de azert nem bíznek ra 20 milliot.
A túl óvatoskodó, mindentől rettegő nők engem is taszítanak, az ilyen ne ismerkedjen, ha ennyire parázik mindentől.
De volt másik véglet is, egy exbarátő, akinek egy meglehetősen creepy profilról írtam, kb a baltás gyilkos jobb benyomást kelt, na erre ő egyből megadta a telefonszámát...
Szóval valahol a kettő között.
1 hèt utàn?
Ilyen gyenge alapokkal?
Dehogy bizz benne, sok a hülye így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!