Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális dolog az, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog az, hogy egy hét online beszélgetés utána elvárja valaki- mindezt úgy, hogy még nem is találkoztunk és még webcamerán sem láttam-, hogy bízzak benne?

Figyelt kérdés

Csak írásban beszélgetünk.

Szerintetem ez így nem igazán elvárható. Ha mondjuk legalább egyszer találkoztam volna vele. De lehet még akkor sem.

Most azt mondja, hogy ezért nem passzolunk össze, mert már az elején bizalmatlan vagyok és nem akar egy ilyen "gyanúsító kapcsolatot" már az elejétől.

2021. okt. 10. 13:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha Tinderen megismert csaj kriptós bizniszbe akar belevonni, akkor hagyd a fenébe, mert a nő nem is létezik. Csalók akarnak kamuprofillal pénzhez jutni.
2021. okt. 10. 14:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező a nő.
2021. okt. 10. 14:21
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
hogy mi? valami penzugyi mlm-be akar beszervezni ismeretlenul, egy het utan ‘ismerkedes’ konktosbe bujtatava? lol, itt hajtanam el rogton a ..csaba.
2021. okt. 10. 14:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Találjon más balekot.
2021. okt. 10. 15:18
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Webkamerán se láthatod, mert kamu profilról ír. Sose fogtok találkozni.

Miért nem teljesen egyértelmű, hogy netes csalás?

2021. okt. 10. 15:46
 16/20 A kérdező kommentje:
Mert első este már vacsorázni akart vinni, csak mondtam, hogy nem preferálom az esti első randikat. Aztán két nap múlva, munka után akart értem jönni, de pont nem értem rá. Szóval ajánlott találkozót. Csak aztán elkezdte tolni ezt a pénzügyes részt cseten. Akkor lett gyanús. Szóval lehet a talikat is lemondta volna
2021. okt. 10. 15:50
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én pont, hogy azt tapasztalom, hogy aki folyamatosan azt bizonygatja, hogy megbízható, és bízzak meg benne, pont azok, akik nem érdemesek rá. A valóban megbízható emberek nem hangoztatják ezt folyamatosan, plusz felfogják, hogy aki óvatos az nem a személyük ellen bizalmatlan, egyszerűen csak biztosra akar menni, el akarja kerülni az esetlegesen veszélyes helyzeteket. Aki nem képes ezeket legalább az ismerkedés elején tiszteletben tartani, azzal nem érdemes folytatni az ismerkedést. N
2021. okt. 10. 16:54
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Az ismerkedés egy dolog.

De a pénzügyi tranzakcióihoz semmi köze egy idegennek. Az ilyent intézze azzal az ismerősével, csaladtagjaival, bankjával stb akivel csak akarja. De az ilyen duma, hogy bizzál benne. Mire fel?

A bizalom kiépül magától ha tud de idegenbe nem bízunk.

2021. okt. 10. 17:04
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval ajánlott találkozót."

De nem került rá sor. lehet, ő mondta volna le az utolsó pillanatban. Ezt nem tudjuk. Ez vagy csaló, vagy valami ügynök, mlm-es.

2021. okt. 10. 17:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi lett a dologbol, kerdezo?
szept. 3. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!