Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi volt a legfurább dolog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legfurább dolog amit csináltál csak azért, hogy egy sráccal beszélni tudj?

Figyelt kérdés
Én munkahelyről ismerem a srácot, és rá írtam instán mert beszélni akartam vele munka kívül is. Azt találtam ki, hogy azért írok neki mert említette egy sorozatot és most sok időm lesz, úgyhogy el szeretném kezdeni nézni. Ő elmondta a sorozat nevét, és megírta nekem, hogy majd írjak róla véleményt. Szóval én a 3 részes sorozatot 1 nap alatt akarom meg nézni és minden rész kb 1 óra 40 perces.

2022. ápr. 5. 14:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem középiskolában volt, azt írtam neki hogy küldje el a házit mert más nem küldi 🤭
2022. ápr. 5. 14:41
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Akár ez a módszer is jó lehet, a lényeg hogy induljon el a kommunikáció HA... mondom ha... az akire rá akarsz mozdulni szintén meleg, vagy biszex. Ha nem az akkor felesleges bármilyen fondorlat mert nem lesz semmi eredménye a storynak.
2022. ápr. 5. 15:29
 3/19 steven95 ***** válasza:
96%
Gimi után online minden évben felköszöntöttem születésnapján. De már leszoktam róla...
2022. ápr. 5. 15:44
 4/19 anonim ***** válasza:
78%

Egyik:

Fogocskáztunk a tobbiekkel. Épp felénk jött a srác, es hatulrol elkaptam (átkaroltam), hogy bumm, megvagy:D

Masik srác:

Strandon szemeztunk, aztan odajottek hozzank labdázni a haverjaival

A kovetkezo szitu 2 sraccal is volt

Egyik kresz vizsga utan: a srácot kirbevette az osszes csaj mert oda vissza voltak érte mindenki itta minden szavát. Egyedul en sz.rtam le es huzodtam félre. Egyedul engem hivott randira

Masik sracnal ugyanez: baratnőim rányomultak egy helyes srácra a bandában, én meg távolabb álltam némán. Detto engem hivott el egyedul randira. Vele 4 évet jártam aztán életem első szerelme volt.

Nem sorolgatom, de "helyzeti előnyök",szituáciok ahogy adják magukat, aszerint cselekszem

2022. ápr. 5. 16:10
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
Ja a strandon be is szolt valamit a srác igy tudtam is hogy tetszem. Nem visszaszoltam neki hanem mosolyogtam csak hogy lássa, tetszik nekem. Vele 2 évet jártam
2022. ápr. 5. 16:13
 6/19 anonim ***** válasza:
81%

*Bocsi most jut eszembe, strandos szitu is 2 sracnal volt. Egyik tengerparti. Rámnéz és ránézek jatszott a havérjával aztán kerdezte beszállok e én is:)

Abbol is szép szerelem lett amennyit egy nyaralás enged. Voltunk millio helyen egyutt es ennyi. Ő olasz. (Magas szőke kékszemű)Az életben nem jön ide.

2022. ápr. 5. 16:16
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Segítettem felújítani a házát.
2022. ápr. 5. 16:22
 8/19 anonim ***** válasza:
89%

Általános iskola első osztályában szerelmes levelet írtam az előttem lévő fiúnak, mert tetszett.

Szerencsére nem vette komolyan, és később senki nem emlékezett rá.

2022. ápr. 5. 18:04
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Kategóriát nézzétek😂😂
2022. ápr. 5. 19:30
 10/19 anonim ***** válasza:
84%

"Abbol is szép szerelem lett amennyit egy nyaralás enged."

Az nem szerelem.

2022. ápr. 5. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!