Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legfurább dolog amit csináltál csak azért, hogy egy sráccal beszélni tudj?
Egyik:
Fogocskáztunk a tobbiekkel. Épp felénk jött a srác, es hatulrol elkaptam (átkaroltam), hogy bumm, megvagy:D
Masik srác:
Strandon szemeztunk, aztan odajottek hozzank labdázni a haverjaival
A kovetkezo szitu 2 sraccal is volt
Egyik kresz vizsga utan: a srácot kirbevette az osszes csaj mert oda vissza voltak érte mindenki itta minden szavát. Egyedul en sz.rtam le es huzodtam félre. Egyedul engem hivott randira
Masik sracnal ugyanez: baratnőim rányomultak egy helyes srácra a bandában, én meg távolabb álltam némán. Detto engem hivott el egyedul randira. Vele 4 évet jártam aztán életem első szerelme volt.
Nem sorolgatom, de "helyzeti előnyök",szituáciok ahogy adják magukat, aszerint cselekszem
*Bocsi most jut eszembe, strandos szitu is 2 sracnal volt. Egyik tengerparti. Rámnéz és ránézek jatszott a havérjával aztán kerdezte beszállok e én is:)
Abbol is szép szerelem lett amennyit egy nyaralás enged. Voltunk millio helyen egyutt es ennyi. Ő olasz. (Magas szőke kékszemű)Az életben nem jön ide.
Általános iskola első osztályában szerelmes levelet írtam az előttem lévő fiúnak, mert tetszett.
Szerencsére nem vette komolyan, és később senki nem emlékezett rá.
"Abbol is szép szerelem lett amennyit egy nyaralás enged."
Az nem szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!