Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi volt a legfurább dolog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legfurább dolog amit csináltál csak azért, hogy egy sráccal beszélni tudj?

Figyelt kérdés
Én munkahelyről ismerem a srácot, és rá írtam instán mert beszélni akartam vele munka kívül is. Azt találtam ki, hogy azért írok neki mert említette egy sorozatot és most sok időm lesz, úgyhogy el szeretném kezdeni nézni. Ő elmondta a sorozat nevét, és megírta nekem, hogy majd írjak róla véleményt. Szóval én a 3 részes sorozatot 1 nap alatt akarom meg nézni és minden rész kb 1 óra 40 perces.

2022. ápr. 5. 14:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Beálltam a sorába a pénztárnál, aztán a fizetésnél megkérdeztem tőle, hogy meleg-e. Igen tudom, túl gyakorlatias vagyok.
2022. ápr. 5. 19:39
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha random srácról van szó, aki bejön, akkor előfordul, hogy ismerősnek jelölöm, majd írok neki, amely üzenetben megköszönöm a visszajelölést, egy rahedli emojival, amire ha nem reagál, tiltom a francba.

Ha reagál, és nem egy lájkot kapok, akkor esetleg megkérdezem, hogy mi jót csinál, stb...

Aztán ha nyitott, beszélgetünk, a többi már magától jön, ekkorra már leszűrhető, hogy nyitott-e.

Vagy a másik módszer, ha a nekem tetsző srácnak épp születésnapja, vagy névnapja van, privátban köszöntöm fel, vagy kitalálok valami más béna ürügyet.

Emellett jól jön egy jól működő meleg radar, egy marék leleményesség és egy kis sunyiság. 😀😀

Hajrá!

2022. ápr. 5. 20:31
 13/19 anonim ***** válasza:
36%

10.(nem láttad a Grease-t?)

2 hetet voltunk kint azalatt az ido alatt milliot beszelgettunk nevettunk elvitt egy rakat helyrr bemutatott a haverjainak, mindenki csodalkozott egy magyar lányon mintha még soha nem láttak volna:), elvitt városokba bemutatni azt, motoroztunk, vitt éttermekbe kajálni stb.

2 hétig ugy voltunk együtt szo szerint mint akik együtt járnak. És szex nélkül.

2022. ápr. 5. 20:45
 14/19 anonim ***** válasza:
13%
#13 fúj milyen lány gusztustalan 🤮 menj a saját kategóriádba!!!
2022. ápr. 6. 06:28
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Miután felszolgálóként (is) dolgoztam már, ezért csak a hozzáállás kérdése volt, hogy mit szóljak be a nekem tetszö vendégnek.
2022. ápr. 6. 14:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
15-ös folytatás: viszont engem is megszólított már vendég, söt záróra után taxival vitt haza. Öhozzá haza....
2022. ápr. 6. 14:55
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én volt, hogy igazából azért mentem fateromnak segíteni melóban mert volt ott egy korombeli munkatársa aki nagyon jól nézett ki :D
2022. ápr. 6. 19:51
 18/19 anonim ***** válasza:
93%

Én egyetemen előlre ültem mellé, mert azt mondtam neki, hogy így nem fáj a szemem, ha innen nézem. Aztán beszélgettünk, hogy ő is látja e amit odaírt, nem fog a kréta iyenek. Aztán maradtunk meg az épületben egy kvra és egy szopásra is.

Jól sikerült.

2022. ápr. 6. 20:04
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Most is szégyellem, de 10 évvel érettségi után leitattam egy osztálytársamat, hátha...

A gimi alatt, hat éven át rajongtam érte.

Biztos, hogy meleg, de mikor rákérdeztem, az érettségi után 10 évvel, akkor elutasította a közeledésemet.

Nem vagyok egy Quasimodo, azóta is szinte minden héten sörözünk, sőt, voltunk is már többször egyhetes utazáson, de tiszteletben tartom a véleményét.

Szerezem egy jó barátot, ennyi. ;-)

2022. ápr. 14. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!