Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedek egy sráccal én 23l...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedek egy sráccal én 23l ő 25 Korai a dolog?

Figyelt kérdés

3 hétig ismerkedtünk imterneten aztán eljött a találkozás, elvitt randizni találkoztunk 1 hét alatt elég sokat majd 1 hét után nálam aludt és lefeküdtünk mert úgy voltam vele jobb előbb megtudni milyen köztünk az a dolog. De most utólag meg úgy érzem korai volt vagy nem is tudom...

Most hétvégén nálam szeretne aludni de itthon lesznek a szüleim, nem tudom áthívjam e meg egyáltalán hogy mutassam be mert nem vagyunk együtt csak alakulgat. A srác ráadásul másik városban él tehát csak hétvégente tudunk találkozni.

Nem tudom mi tévő legyek???

Egyáltalán meddig kell hagyni hogy udvaroljon? Régen voltam ilyen kapcsolat alakulgatós szituációban fogalmam sincs hogy álljak hozzá.

aug. 30. 06:38
1 2 3
 1/22 Noren1989 ***** válasza:
72%

Eléggé laza ez így.

Max akkor mutasd be, ha nem csak dugóspanci lesz. Gondolok arra, h bemutatott màr a baràtainak, anukàjànak csak rólad àradozik, h megtalàlta az igazit, stb..

Ha ezek megvannak, hazaviheted anyuékhoz.

aug. 30. 06:44
 2/22 anonim ***** válasza:
84%

Mi az, hogy már megdugott rég, de még csak “alakulgat”? :O

Mi kell még neked ezen kívül?

aug. 30. 06:47
 3/22 A kérdező kommentje:

Hát mert még nem ismerjük egymást annyira gondolom ezért nem kérdezte még meg hogy együtt vagyunk e.

De én is úgy érzem korai lenne haza vinni úgy hogy szüleim otthon vannak. És igen tudom elsiettem a dolgot de már nem tudok rajta változtatni hiába bánom vagy sem.

aug. 30. 06:50
 4/22 A kérdező kommentje:
De ő már mesélt rólam a szüleinek meg az anyukájának bemutatna azt mondta
aug. 30. 06:52
 5/22 anonim ***** válasza:
63%

B+ Megdugott! Vágod?

Ha ahhoz már elég jól ismerted, hogy a puncidba engedd, akkor szerintem már ismered eléggé!

Mi a francot kell itt bármit is kijelenthetni még, meg húzni az időt?

Jó volt, amikor megdugott?

Akkor ne agyald túl, ez megy.

Ha nem volt jó, akkor meg küldd el, hogy ez ennyi volt, viszlát.

aug. 30. 06:56
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

2-es és 5-ös.

Remélem tudjátok, hogy azért mert valaki szexel valakivel még nem lesznek automatikusan egy pár...nem is értem :D

Én még várnék ezzel kérdező. Ha már nem lesznek benned kételyek ezzel kapcsolatban akkor mutasd be a szüleidnek.

Az meg, hogy meddig kell hagyni, hogy udvaroljon megint egyéni.

Ezt neked kell érezned és ne az alapján dönts, hogy vajon a külvilág szerint mi illik :)

aug. 30. 07:13
 7/22 anonim ***** válasza:
32%
Eléggé könnyen adtad magad. Biztos jó ez így?
aug. 30. 07:15
 8/22 A kérdező kommentje:
Igen írtam is hogy már megbántam mert kicsit korai volt, de megtörtént nem tudok rajta változtatni. A kémia meg nagyon meg volt köztünk azért tettem meg.
aug. 30. 07:31
 9/22 anonim ***** válasza:
16%

Azt ugye tudod, hogy a szexben is lehet fejlodni? Attol, hogy az elso par alkalom nem olyan jo valakivel, attol meg lehet jo a szex vele.

Ez az essunk tul rajta, hogy jo e,… eskuszom, mint egy cipoproba. Te pasit keresel vagy fszt? Nokent nem ertem az ilyen noket, komolyan.

Egy hete ismeritek egymast, de mar lefekszel vele.

Tudod, hogy vannak ezzel a ferfiak? Ha meg tud dugni egy nap alatt akkor volt egy jo esteje, ha pedig egy honap alatt kolcsonosen fenn tudjatok tartani egymas erdeklodeset, akkor lesz egy jo noje.

aug. 30. 08:52
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Pasi függő is ez. Ha nehezen talál nőt, akkor nem lesz ez kizáró ok, hogy hamar lefeküdtek, hisz örül hogy szexelhet valakivel.

De a szülőknek bemutatni mindenképp korai. :D Lehet csak egy pár alkalmas szex lesz belőle, utána csak kellemetlen lenne ha szóba hoznák neked.

aug. 30. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!