Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Budapesten szégyen, ha pl....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten szégyen, ha pl. dunapartra, vagy margit-szigetre tömegközlekedéssel megyünk a csajjal, mert nincs autóm?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha úgyis borozgatnánk, stb akkor amúgysem vezethetnén. Vagy küldjek érte taxit, és haza is? Tapasztalt pesti randisok, ti hogy csináljátok, mi a bevált praktika?

aug. 22. 22:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%

Budapesten lakom, van autóm, de városon belül inkább a tömegközlekedést veszem igénybe. Ha kiállok a helyemről, nem egyhamar találok másikat, meg ahova megyek, ott sem tudok megállni. A Margitszigetre meg végképp nem kell autó. Ezzel együtt azt kell mondanom, hogy hátrány, ha nincs autód, mert később nem csak ilyen programjaitok lesznek.

N

aug. 23. 07:35
 12/22 anonim ***** válasza:
16%
Én elvárom, hogy a pasinak legyen autója. Első randin, nem szivesen tomegkozlekedek.
aug. 23. 07:38
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
#11-el értek egyet, bár én azért nem BP belvárosában élek, van saját garázsom, és a munkahelyemen is a mélygarázsba állok be, de na. Nem nyerek sokat autóval, ezt belátom, max a kényelmet (mondjuk azt nagyon...), de így 1,5 óra helyett "csak" 50 perc dugóban eljutni otthonról a mukahelyemre, így megéri :D De alapvetően egy belvárosi randin, ahol opció, hogy alkoholt is fogyasszunk, egyáltalán nem lenne ciki BKV-val menni. Hazafelé már lehet, hogy taxiznék, általában így szokott lenni amúgy is, ha szórakozni megyek be a belvárosba. De ez már az én saját problémám, fizetném én magamnak simán, és csak lustaságból, nem "bemutatás" lenne ez, hogy miért nem ő furikázza a hátsóm...
aug. 23. 08:38
 14/22 anonim ***** válasza:
#13 + lemaradt, hogy a #11-el abban értek egyet elsősorban, hogy nem a randizásnál fontos az autó megléte, hanem a későbbi programok szervezésénél. Nem lehet/kell mindig csak repülővel menni nyaralni, közelebbi helyszínekhez meg azért elég sokszor jól jön, ha nem a MÁV-val kell számolni.
aug. 23. 08:40
 15/22 anonim ***** válasza:
Ez még elmegy. De a következő valami normális legyen.
aug. 23. 09:32
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem eddig 2 párom volt, egyiknek sem volt kocsija. Engem egyáltalán nem zavart, sőt Budapesten felesleges is.
aug. 23. 10:39
 17/22 anonim ***** válasza:
79%
Be nem mennék a belvárosi forgalomba, a sok idegbeteg sofőr közé kocsival...
aug. 23. 16:57
 18/22 anonim ***** válasza:
De 16 Budapestet el se hagyjátok sose?😄
aug. 23. 23:20
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Semmi se gáz ha egészséges önbizalmad van.

Annyi hogy a nők nem olyan idealizált lények, mint ahogy élnek a fejedben.

A legtöbbjük csóringer senki, örökbefogadásra váró kóbor macska.

Ehhez pedig jó a kocsi, mert kis séta, kis kajálás és adott lesz a hely a kocsi ahol le tud szopni utána.

Ezért az első pár randira kocsival menj.

Amit még írtak sokan hogy BP en belül buszoznak logikus gondolkodás. Én is ezt teszem, mert nem fogok 500 ft/órát fizetni/óra parkolásra, meg fél órát keresni parkolóhelyet.

De ez még logikus felnőtt gondolkodás.

Ilyesmire a nők nem is gondolnak. Lévén az életben sose lesz annyi pénzük hogy autót vegyenek és tartsanak fenn. Nem is értik ezt.

aug. 24. 01:43
 20/22 anonim ***** válasza:

"Hát Pesten autóval nagyon könnyű dugóba kerülni, én sok helyre emiatt úgy is tömeggek megyek, hogy van autóm. Amúgy nem is nagyob rémlik most olyan Pesti randi ahol kocsival voltunk."

Hétköznap nem korán reggel és késő délután van dugó. Semmikor máskor nincs! Randizni meg nem ekkor megy az ember... de itt mindenki olyan hülye...

A Margitszigetig is el kell menni! Otthonról elmész a lányért és elviszed a híd lábáig autóval. Vagy ahova mentek! Légkondis autóval! Nem pedig csövesektől meg izzadt munkásoktól bűzlő heringjáratokon kapaszkodtok. Hű, de romantikus! 3-szor annyi ideig szenvedni a hőtől, a bűztől, állva... 30-40 fokban várni átszálláskor... kocsival pikk-pakk Szentendrén vagy vagy bármilyen romantikus helyen, Dunakanyar... télen Dobogókő. Prédikálószékhez is egy erdő közepén lévő parkolóból kell felmenni...

aug. 25. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!