Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Budapesten szégyen, ha pl....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten szégyen, ha pl. dunapartra, vagy margit-szigetre tömegközlekedéssel megyünk a csajjal, mert nincs autóm?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha úgyis borozgatnánk, stb akkor amúgysem vezethetnén. Vagy küldjek érte taxit, és haza is? Tapasztalt pesti randisok, ti hogy csináljátok, mi a bevált praktika?

aug. 22. 22:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
Jó szűrője ez, ha egy pénzéhes libát fogsz ki, aki elvárja a taxit, vagy kocsit, akkor jobb is, ha nem lesz következő randi. A Margitszigetre nagyon jó a tömegközlekedés, éjjel-nappal jár a villamos. Ha valakinek ez nem felel meg, akkor egy sznob liba.
aug. 22. 22:24
 2/22 anonim ***** válasza:
49%

Hát én 1 esetben hívtam csak taxit a nőnek.

Megdugtam, de sza r volt az egész. Aztán itt akart aludni. Ittunk így kocsiba nem ültem, a busz óránként se járt, ezért hívtam neki 1 taxit, ki is fizettem csak vigye innen a pi csába.

aug. 22. 22:25
 3/22 anonim ***** válasza:
36%
17 évesen még nem
aug. 22. 22:32
 4/22 anonim ***** válasza:
92%
Hát Pesten autóval nagyon könnyű dugóba kerülni, én sok helyre emiatt úgy is tömeggek megyek, hogy van autóm. Amúgy nem is nagyob rémlik most olyan Pesti randi ahol kocsival voltunk.
aug. 22. 22:38
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem várom el, hogy a pasinak kocsija legyen, és ha még van is, miért ne mehetne BKV-val. Azt csinál, amit akar. Ha ez egy nőnek nem fér bele, akkor te elgondolkodol rajta valaha is, hogy miért, és neked kell ilyen nő? Ha neked ilyen nő kell, akkor neked... mik az értékek? Neked csak a külsőségek számítanak egy nőn? Mert ja, akkor zsák a foltját - őt is a külsőség érdekli, pl. a kocsi.
aug. 22. 22:45
 6/22 anonim ***** válasza:
50%
Sztm jó a tömegközlekedés...de jogsi meg valami auto alap.
aug. 22. 22:48
 7/22 anonim ***** válasza:
12%
Az, de te is tudod, azért kérdezed. Fullos csaj le is köp a BKK-s ötletedért.
aug. 22. 23:23
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyi a kérdésem, hogy mégis ki a tököm megy autóval a Margitszigetre vagy a környékére? Társadalmi/anyagi helyzettől és alkoholos befolyásoltságtól függetlenül…
aug. 22. 23:35
 9/22 anonim ***** válasza:
61%
Nekem van két autóm, 5 lakásom, 3 házam, és bp-en kizárólag tömegközlekedem. Mi van abban?
aug. 22. 23:37
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ki is nevetném, ha presztízsből akarna autózni Budapest ennyire központi helyein, az meg végképp kiábrándító lenne, ha így akarna lenyűgözni.
aug. 23. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!