Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt tökre elszúrtam, nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt tökre elszúrtam, nem?

Figyelt kérdés

A srác a volt osztálytársam, az osztálytalálkozónk után mondta nekem, hogy megihatnánk együtt valamit. Megbeszéltük az időpontot, ma estére. Nekem a korábbi beszélgetésünk, és a meghívás alapján én teljesen abban a hitben éltem, hogy ez egy randi. Nagyon jót beszélgettünk, tökre élveztem. A végén megjegyeztem, hogy még sosem voltam ilyen jó randin. Mire a srác könnyeden mondta, hogy “ja, ez nem randi volt, én nem randiznék veled. Mármint nem úgy, csak… más lányok a típusom inkább.”

Kicsit rosszulesett, de egyébként megértem a dolgot. Csak mosolyogva annyit mondtam, hogy “ja, megértem:)”. Ölelkezve búcsúztunk el, aranyos volt. De igazából most nem tudom mit gondoljak. Teljesen össze vagyok zavarodva. Elég megalázó helyzet volt. Főleg, hogy úgy oda voltam, hogy “juj PONT Ő elhívott randira”. De amúgy nem is.:D

19L

2024. júl. 13. 00:02
 1/6 anonim ***** válasza:
7%
De jó, örülök neki, hogy a nők is érzik ezt, hogy hogy bántok ti is el velünk. F
2024. júl. 13. 00:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Áhh az lett volna elszúrás ha lett volna csók vagy akár szex is aztán meg közli veled a srác hogy nem vagy az esete 😄
2024. júl. 13. 00:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Ohh hát sajnálom.:( Én még sosem csináltam ilyet, egy sráccal sem, ha ez vígasztal.:)
2024. júl. 13. 00:09
 4/6 A kérdező kommentje:

#4 ohh hát hidd el, nem az a fajta lány vagyok aki csak úgy játszadozhat.:)

Ezt csinos lányok csinálják.:) De sajnálom, hogy veled ilyenek történtek, tudom, hogy szar érzés.:(

2024. júl. 13. 00:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mivel szúrtad volna el?

Ha erre gondolsz:

"A végén megjegyeztem, hogy még sosem voltam ilyen jó randin," akkor szerintem sokkal jobb így, hogy tisztáztátok a kérdést.

Értem nyilván, hogy furán érezted magad, és csalódás lehetett, de annál sokkal jobb, mintha később lenne csalódás, amikor várnád, hogy újra találkozzatok, mert beleélted magad, hogy kölcsönös az érzés.

Ha meg ez egy játszma a részéről, és netalán újra keres, én ezek után kedvesen, de visszautasítanám meghívást indoklás nélkül.

2024. júl. 13. 04:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mit szúrtál el?

Találkoztatok, de neki nem tetszel, nem ilyen okból hívott el.

Itt nincs elszúrás.

2024. júl. 13. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!