Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én hibáztam szerintetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én hibáztam szerintetek? Elszúrtam, nem kellett volna elmondanom?

Figyelt kérdés
Szóval randizom egy pasival, már egy jó ideje. Az egész laza, és kötetlen, nagyon jól megvagyunk, kifejezetten vonzódom hozzá. Szeretkezés utáni összebújás közben olyat játszottunk hogy egymás után kérdezünk, és és akinek először nem válaszol a másik az nyer valamit, mindegy is. Ő megkérdezte hogy ha gyerekem lenne hogyan hívnák, ez amúgy egyértelmű, vagy Gergő vagy Gréta. Viszont nekem volt egy kislányom, és Grétának hívták, a terhességem 34. hetében ment el, szóval sajnos muszáj volt megszülnöm. Arra hogy a baba a terhesség ilyen előrehaladott szakaszában megy el kevés volt az esély, én tudtam hogy a betegségem miatt nehéz lehet teherbe esni, vagy könnyen elvetélhetek, de már 34 hetes volt, és olyan boldog voltam, úgy vártam szegényt. Majdnem egy évig jártam terápiára hogy feldolgozzam. Szóval válaszoltam a kérdésre, és mivel láthatóan rosszul érintett a dolog, elmeséltem mi történt Grétivel. Csak annyit mondott hogy nagyon sajnálja de mennie kell, adott egy csókot és elment. Most szúrtam el az alakuló kapcsolatom? 26n

2022. ápr. 11. 22:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Ha ezzel tényleg elszúrtad, akkor hidd el, nem kár érte
2022. ápr. 11. 22:36
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Jó, hogy elmondtad.
2022. ápr. 11. 22:36
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez egy valódi kapcsolat, akkor nem szúrtad el.

Ha ez csak szex, akkor elszúrtad.

2022. ápr. 11. 22:42
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
Jobban jártál, hogy még időben kiderült milyen!
2022. ápr. 11. 22:48
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
Ha ezért lelépett, akkor örülj neki, hogy még az elején kiderült, milyen a pasi.
2022. ápr. 11. 22:54
 6/16 anonim ***** válasza:
92%
Nem találok szavakat. Sajnálom, hogy ilyen kínos helyzetbe kerültél. Férfiként nekem volt kellemetlen olvasni...Hogy lehet így reagalni??? Orulj, ha megszabadulsz egy erzelmileg ennyire sivar alaktol. 30/f
2022. ápr. 11. 23:01
 7/16 nemaRendőrség ***** válasza:
12%

Ha szexkapcsolat azért, ha nem akkor pedig azért.

Egy sikertelen szülés tudat alatt/felett nem túl jó pont, ha az ember gyereket szeretne, főleg mivel ahogy idősödik a nő, úgy lesz egyre kisebb az esélye.

Szomorú, de ki kell mondani

2022. ápr. 11. 23:01
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogató üzeneteket, nagyon jó esnek. Remélem nincs igazam, és tényleg csak dolga volt… (Elnézést az elírásokért, kicsit gyorsan gépeltem)
2022. ápr. 11. 23:10
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megrázta a dolog, nem tudta hirtelen hogy kezelni.
2022. ápr. 11. 23:17
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nem szúrtál el semmit. Ha ő előled akart elmenni, akkor jobb is, ha nem keres többet. Ha dolga volt, azért akkor se kellett volna ilyen kurtán-furcsán elköszönnie.
2022. ápr. 11. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!