Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valamit nagyon elszúrtam, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamit nagyon elszúrtam, ha nem akar semmilyen intim kapcsolatot, igaz?

Figyelt kérdés
Randizgatunk már egy ideje, és nagyon szimpatikus a lány, ezért megpróbáltam megcsókolni, de eltolt. Azt monda nagyon kedvel, meg élvezi az együtt töltött időt, de ő nem szeretne ilyesmi testi kapcsolatot. Mondta hogy megérti ha így nem szeretném folytatni, bár picit szomorúnak tűnt. Ez az én hibám, ugye? Fél tőlem, vagy ilyesmi? Esetleg aszexuális?😅 vagy micsoda? 21F (19l)

2022. márc. 28. 10:36
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Akar ő csak nem veled. :/
2022. márc. 28. 10:37
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Beta-orbiternek tart. Jo neki ha ugrasz, ha nem akar egyedul lenni, de a lomposodat nem akarja bevenni. Megoldas: ha van 1 kis eszed es onbecsulesed, ignoralod a csajt.
2022. márc. 28. 10:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha volt már valakije, akkor valószínűleg tényleg nem vagy annyira az esete, barátként tekint rád vagy még nem tudta eldönteni. Vagy ha még nem volt, simán be is lehet nagyon tojva és/vagy neveltetése tiltja, ez esetben legyél sokkal-sokkal türelmesebb és ne erőltesd. Ha elhiszi, hogy "csak a lelkéért is szereted", érdekled, keresed a társaságát, akkor lesz nyitva a többi. De ez biza ilyen önbizalomhiányos, netán vallásos szűz lányoknál akár hónapokba, fél évbe is telhet, csak akkor vágj bele, ha őszintén érdekel és nem csak egy trófea lenne, mert ha neked csak az, egyrészt nem vagytok egymásnak valók, másrészt totál tönkre is teheted és még érteni sem fogod.
2022. márc. 28. 10:52
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
felüdülés végre egy bluepilled kérdést is olvasni
2022. márc. 28. 11:02
 5/10 anonim ***** válasza:
33%
Azt hittem hogy dugás a kérdés! Erre még egy csókig sem jutsz baszod...
2022. márc. 28. 12:30
 6/10 anonim ***** válasza:
63%
Ilyenkor a teendő: ne találkozz vele, ne keresd, minden téren mellőzd. A hiányod az egyetlen ami átbillentheti. Ha meg nem teszi, amúgy is csak idődet pazarolod.
2022. márc. 28. 12:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nem akar semmit vagy nagyon félénk. Első kapcsolatnál egy félénknek baromi nehéz hozzászokni a dolgokhoz és lassan kell haladni mindennel még akár a csókkal is. Szóval ha tényleg tetszik várj egy kicsit és kiderül a kettő közül melyik áll fenn.
2022. márc. 28. 12:40
 8/10 anonim ***** válasza:
44%
Milyen vicces h mi akik azt javasoltuk h ignoralja a csajt le lettunk pontozva. Hatalmas LOL
2022. márc. 28. 20:47
 9/10 after stroke ***** válasza:
Nem tudtad elvenni az eszét, kérdező. Ennek lehet rajtad kívülálló oka is, de lehet a te hibád is. Innét kívülről nehéz megítélni.
2022. ápr. 2. 17:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem vagy elég vonzó neki.

Máskor csókold meg első randin, ha nem tetszel neki eldöntheted, hogy barátkozol-e tovább, vagy inkább a párkeresésre fordítod az energiád egy másik lánnyal.

2022. ápr. 2. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!