Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha ti megláttok egy szexi nőt jó adottságokkal, akkor van olyan, hogy felmerül bennetek, hogy biztos nem akar komoly kapcsolatot stb.?
Figyelt kérdés
Ha pl. instán láttok egy olyan lányt, aki megtetszene, de láthatóan sok férfi ír neki és úgy néz ki, mintha egy playboy magazinból jött volna, akkor felmerül bennetek, hogy felesleges nála próbálkozni, mert úgyse lenne tartós a dolog vagy ilyen eszetekbe se jut?2021. dec. 5. 15:36
1/18 anonim válasza:
Bennem az merül fel, hogy biztos őt is unja valaki. 🤷♂️
2/18 anonim válasza:
Bennem az merül fel, hogy ott fekszik mellettem életem szerelme, és az a nő az instán semmiben se jobb nála.
3/18 anonim válasza:
persze szinte minden férfi szokott így érezni , de ha leküzdöd ezt az érzés onnantól lehet esélyed
4/18 A kérdező kommentje:
1-es: a legtöbb nő átlagos és unalmas, de vannak izgalmas nők, akik képesek hosszútávon fenntartani az érdeklődést.
2-es: benne van a kérdésben, hogy "ha megtetszene", szóval akkor valszeg nem az asszonnyal hasonlítgatnad.
3-as: igen én így szoktam érezni, van is konkrét lány, akinel emiatt nem merek kezdeményezni.
2021. dec. 5. 16:07
6/18 anonim válasza:
Mit veszíthestsz ? majd ha ő nem akkor összejön más nem ? Hajrá ne légy gátlásos :D
3 as voltam
7/18 anonim válasza:
Inkabb forditva. Ezzel se kéne komoly kapcsolat.
8/18 anonim válasza:
instán alapból egy szerkesztet szét reklámozott terméket látok.. Márpedig én a valóságban élek.
9/18 A kérdező kommentje:
8-as, nem mindenki van szetszerkesztve, akiket én látok, azok élőben is ugyanúgy néznek ki, ha nem jobban..
2021. dec. 5. 18:32
10/18 anonim válasza:
de beteg lelkűek , önjelölt insta sztárok. Nekem a nem középpontban szerepelni vágyó nők jönnek be , de kinek mi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!