Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, ha ti megláttok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha ti megláttok egy szexi nőt jó adottságokkal, akkor van olyan, hogy felmerül bennetek, hogy biztos nem akar komoly kapcsolatot stb.?

Figyelt kérdés
Ha pl. instán láttok egy olyan lányt, aki megtetszene, de láthatóan sok férfi ír neki és úgy néz ki, mintha egy playboy magazinból jött volna, akkor felmerül bennetek, hogy felesleges nála próbálkozni, mert úgyse lenne tartós a dolog vagy ilyen eszetekbe se jut?
2021. dec. 5. 15:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Attól, hogy neked azok jönnek be, még nem beteg lelkű az, aki megmutatja magát..nyilván azért azok jönnek be neked, mert azokat nem szereti el senki.
2021. dec. 5. 18:45
 12/18 anonim ***** válasza:
11. Az igaz , legalább buta nem vagy.
2021. dec. 5. 19:03
 13/18 anonim ***** válasza:
Az életben nem válogatnék az instáról.
2021. dec. 5. 21:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Egy komoly kapcsolatot eldobni egy numeraert? Hülye lennék, még akkor sem ha ketten lennénk egy helyiségben és ő kezdeményezne.
2021. dec. 6. 04:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Látásra simán be tudom azonosítani azokat a nőket, akik felszínesek és nem lennének jó kapcsolatra. Vannak, akik komolyat akarnak, és látszik is rajtuk, de azt is látom, hogy képtelenek lennének teljesíteni egy komoly kapcsolatban.
2021. dec. 6. 08:52
 16/18 A kérdező kommentje:
"Teljesíteni" :D Miert mit kene neki teljesíteni?
2021. dec. 6. 11:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Mit kéne? Rengeteg mindent. Konfliktushelyzetet kezelni, megtanulni alkalmazkodni, a személyiségük negatív jellemeit gyógyítani, figyelmesnek lenni aktívan? A kapcsolat nem csak lézengésből áll nálam, bár én komoly ember vagyok. Nálatok lehet nem kell semmit se csinálni.
2021. dec. 6. 17:49
 18/18 A kérdező kommentje:
De nagyon el vagy te szállva magadtól:D Én meg okos ember vagyok. Úgy látom elvárásaid aztán vannak, én ugyanezeket egy nőnek is próbálom megadni, elvégre nem kiskutyát keresek, hanem egy Nőt.
2021. dec. 6. 18:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!