Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elszúrtam a viselkedésemmel....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszúrtam a viselkedésemmel. Van még esély? Írjak majd neki?

Figyelt kérdés

Szoval az volt az alapveto problema a talalkozon, hogy en nem tudtam mi is a celom a sraccal...En 25 eves vagyok, o 29.

Szoval tinderen ismertem meg...es felkerult szóba, hogy meg masokkal is ismerkedem-e...

Szoval megmondtam az igazat,hogy lesznek talalkozoim a napokban...mondtam,hogy uj vagyok a varosban,es hogy szeretnek ismertsegeket kotni.

Tudom, hogy ez lehet negativ pont nala, mert furan is nezett,amikor mondtam,hogy a tindert nem veglegesen toroltem le.

Amikor kerdezgetett helyeket,hogy hova mennek, akkor en nem azt mondtam hogy igen,jo otlet stb...hanem inkabb eltereltem a szot es mondtam,hogy nem nagyon erek ra mostanaban majd...

Egyszer egy olelest is szeretett volna adni,viszont azt is ugy alakitottam,hogy ne legyen.

Ugy tunt mintha tenyleg meg szeretett volna ismerni, de sajnos en nem koncentraltam ra,es csak magamat neztem, es falat allitottam a hulyesegeimmel magam kore.

Igy utolag mar banom,hogy igy elszurtam,mert tenyleg jokat mondott es erdeklodo volt....

Szoval miutan hazaertem,nem irt semmit...en irtam neki,hogy koszonom a talalkozot, jo volt megismerni, es hogy a 'turista vezetom' volt.

Illedelembol irta,hogy neki is jo volt.

Utana rosszul ereztem magam,hogy egy olyan szemelyisegem latta,amit nem feltetlen most kellett volna...mert amiket mondtam, onvedelembol tettem.

Felek a kotodestol,csalodastol, es ez iranyitott,hogy csak baratira vegyem.

Szoval irtam ez utan egy uzenetet,hogy nem szeretnem,hogy felreertsen, en nem kalandokat keresek az uj fiukkal,hanem csak baratkozni szeretnek. Es nem szeretnem,hogy azt gondolja,hogy o csak egy a sok kozul,nem akart ezt az erzetet kelteni.

Erre irta,hogy koszoni az oszinteseget, es hogy tudja hogy probalkozom ismerkedni fiukkal baratsag celjabol. Es hogy ne erezzem sose maganyosan magam,szamithatok ra.

Ezt eleg diplomatikusnak talalom...es valoszinuleg mar nem szeretne megismerni,amit meg is ertek,es sajnalok.

Szombaton volt a talalkozo. Erdemes lenne irnom neki nehany nap mulva,es elhivni valahova?

Sajnos az o kezdeti lelkesedeset elvettem,es igy hogy rairnek lanykent...gondolom ez mar nem lenne olyan. Pedig szivesen megismernem es jol ereztem magam vele..

(Igen,errol a sztorirol en irtam ki egy kapcsolodo kerdest, viszont ez a kerdes nem ugyanarrol szol,hanem hogy mit tehetnek ezek utan)

2021. nov. 1. 20:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt senki nem tuja előre, valószínűleg még ő sem! Találkozzatok és alakul! Én is hajlamos vagyok ismerkedéskor befeszülni, átérzem a helyzeted... Rájöttem, hozzám olyan pasi való, aki nem veszi ezt magára és nem ijesztem el.
2021. nov. 1. 20:44
 2/14 anonim ***** válasza:
21%

A következőt csak javaslom, nem kötelező elfogadni!

Én ráírnék a helyedben! Megírnám neki, hogy nagyon jó benyomást tett Rád és őszintén örültél, hogy megismerhetted.

Továbbiakban javaslom, ha erre a fiúra szeretnél koncentrálni, akkor hagyad a Tinder azonnal. Ne említsd neki soha, hogy mi és hogyan volt a Tinderen. Ez rossz benyomást kelt a másikban. Ha kérdezi, hogy randiztál-e azóta, akkor mond azt, hogy nem randiztál, mert egyelőre nem érzed ennek a jelentőségét. Ez jelzés lehet felé és talán érteni fogja. ha megkérdezi, hogy találkoznál-e vel, akkor mondj igent és ne keress kibúvókat. és persze, engedd, hogy megöleljen, mert ezzel letöröd, ha nem negeded meg.

2021. nov. 1. 20:48
 3/14 anonim ***** válasza:
87%

Őszintén szólva ha ezt velem eljátszaná valaki baromi gyerekesnek gondolnám és nem akarnék tőle semmit.

Szerintem nem voltál vele fair, talizgattál másokkal őt meg meghagytad mint egy "nem rossz lehetőség". Csak akkor keresd újra ha komolyan is gondolod, mert így nem lehet emberek érzéseivel játszadozni.

2021. nov. 1. 20:57
 4/14 A kérdező kommentje:

Azt mar nem irhatom,hogy orulok,hogy megismertem,mert azt a talalkozo utan kb.egy oraval mar megirtam neki...

Szoval arra reagalt ilyen hidegen,vagy hogy is mondjam...

"Utana rosszul ereztem magam,hogy egy olyan szemelyisegem latta,amit nem feltetlen most kellett volna...mert amiket mondtam, onvedelembol tettem.

Felek a kotodestol,csalodastol, es ez iranyitott,hogy csak baratira vegyem.

Szoval irtam ez utan egy uzenetet,hogy nem szeretnem,hogy felreertsen, en nem kalandokat keresek az uj fiukkal,hanem csak baratkozni szeretnek. Es nem szeretnem,hogy azt gondolja,hogy o csak egy a sok kozul,nem akart ezt az erzetet kelteni.

Erre irta,hogy koszoni az oszinteseget, es hogy tudja hogy probalkozom ismerkedni fiukkal baratsag celjabol. Es hogy ne erezzem sose maganyosan magam,szamithatok ra."

Szoval eddig ez az uzenetvaltas volt. Ez szombat este volt

2021. nov. 1. 21:04
 5/14 anonim ***** válasza:
79%

#2-es vagyok. Nem értetted, mit szerettem volna Neked mondani!

Neked kell ráírni, ha szeretnél valamit tőle. Ő nem fog kezdeményezni, mert azt hiszi, Te más fiúkal ismerkedsz. Valamit ki kell találnod és biztosítani arról, hogy a vele való találkozás más volt. Ha veszi a lapot, akkor randevút kér tőled, amit Te elfogadsz.

2021. nov. 1. 21:09
 6/14 A kérdező kommentje:

Igy most mar ertem..

Tehat akkor az nem jo otlet, hogy en hivom el talalkozora,igaz? Csak ha tudatara adom a dolgot

...Viszont ezt mar nem tudom,hogy irjam le neki, mivel amikor leirtam,hidegen reagalt. Szoval megint ugyanazt leirni nem szeretnem...

2021. nov. 1. 21:12
 7/14 anonim ***** válasza:
21%
#2 #6-os vagyok. Szóval a helyzet az, hogy a szájába kell adni azt, hogy elhívjon randevúra. Nem neked kell elhívni, de a szavakat úgy kell csavarni, hogy végül ő mondja ezt ki és akkor nyertél!
2021. nov. 1. 21:15
 8/14 A kérdező kommentje:

Ertem...csak hat az a helyzet,hogy ezt nem latom tul realisnak.

Mert valoszinu,hogy ugy csak magatol nem hivna talalkozora, es ha pedig rairok, az meg keves jelzes... Igy mint temat nekem kellene felhozni,es valahogy nem tudom elkepzelni,hogy ezt hogyan lehetne..

2021. nov. 1. 21:30
 9/14 anonim ***** válasza:
96%

#7-es vagyok, Komolyan gyerekek, hogy Ti mit tudtok ezen annyit töprengeni!És ne vedd sértésnek! Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!

Meg kell tenni az első lépést és jön a többi magától!

Ne habozz, ha akarsz tőle valamit, akkor írj rá valamit! Ha itt lennél mellettem, akkor elvenném a telefonod és már rég írtamvolna helyetted! :)

2021. nov. 1. 21:39
 10/14 A kérdező kommentje:

En ertem,hogy tenni kell a dolgokert. De ebben nem latom a gyakorlati kivitelezest...hogy rairok,megkerdezem,hogy van...utana valoszinuleg nem fog randira hivni.

Beszedes vagyok,es legtobbszor tudok temat is feldobni,de ebben a helyzetben nem tudom,hogy mit mondhatnek neki meg azon felul,orulok,hogy talalkoztunk.....

2021. nov. 1. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!