Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan nők, akik hajlandóak lennének randizni akár egy egyszerű melóssal is Budapesten, vagy annak vonzáskörzetében?
Nem.
Ez a sok melós kérdés megutáltatta velem a melósokat egy életre.
Itt vagyok, drágám, WD40-ezd be a rozsdás csavarjaimat, te gyönyörű csődör!
78L
Na, miért nem írsz már, te hímoroszlán? Kifogyott a WD40? Én segítek durranásig tölteni a palackodat! Tudod milyen, amikor kiveszem a műfogsoromat?
78L
Érdekes dolog. Sokszor megszakad a berszélgetés, mikor megtudja a csaj hogy targoncás vagyok. A vicc, hogy az elmúlt 5 évben kb. duplájára nőtt a fizunk.
Szóval vicces, mikor volt munkatársnőmmel beszélgetek, aki még a vidéki multinál melózik. Én meg Bp melletti raktárban tolom. ÉS nekem 20e Ft-al magasabb a bruttó alapom.
Ha nem vagy atom randa, akkor inkább boltokban, vagy kúton kezdj el beszélgetni csajokkal.
Vagy reggelj rengeteg társ.k. oldalra és inkább az életviteledről beszélj neki.
A WD40 érdekes téma. A targihoz nem szoktam használni, de múltkor átjújtam vele a kisvitorlásom vitorja behúzó kötelét. :-D
Kitöröltèk a vàlaszainkat?
Mind1 én az összes ilyen kérést az ismerkedés kategóriàba raknàm.
Így csajozik a szerencse csomag 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!