Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok jó válóperes ügyvédet? Vérprofi válóperes ügyvédet keresek Budapest és/vagy vonzáskörzetében. Kérem, csak olyanok írjanak, aki/k/nek már volt saját tapasztalata vagy a környezetében tud olyanról, akinek volt ilyen ügyvéd! Köszönöm.
dr. Vidákovics Béla Zsolt
vidakovics.hu
Mi mikor váltunk nagyrészt megegyeztünk. Fogadtunk kölzösen egy ügyvédet aki pontrol pontra átment velünk mindenenen. Az ügyvéd mondta is hogy mindkettönk érdekeit néznie kell, így csak úgy mond bármit is, hogy igazságos legyen. Ha lett volna valami amiben nem egyezünk meg, akkor is beadta volna a keresetet, csak akkor a válásnál amiben nem egyezünk meg az polgári peres ügyre megy. De az már más téma lett volna.
Vagy is ha ti nem egyeztek meg valamiben, akkor nem váláshoz kell az ügyvéd, elválasztani elfognak, hanem polgári peres ügyhöz kell majd.
Nem jó dolgokat írtatok, nem tudtam, hogy ez így működik, soha nem volt még dolgom ügyvédekkel.
Utolsónak írnám!
Senkit nem akarok kifosztani, csak a saját részemet szeretném megvédeni!
Minden vagyont én szereztem, mégis a felét oda adom a páromnak, de nem elégedett vele.
Sokat akar a szarka, lehet, hogy ennyi sem lesz neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!