Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezek után szégyen lenne ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után szégyen lenne ha összejönnék vele?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy lánnyal, de pár találkozó után elkezdett lekoptatni. Talált másik fiút, nem volt bántó, de szomorú voltam mert már megszerettem. Most újból egyedül van, gáz lenne újra próbálkoznom?

Szeretem őt így is, meg nagyon tetszik. Nem vagyok jó a csajozásban így ha őt kihagyom lehet sosem lesz már senkim.

2021. szept. 28. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
gondolom most is csak lekoptatna, akkor meg mi értelme hülyét csinálnod magadból? ez a sose lesz már senkim ha kihagyom a legrosszabb gondolat ami ilyenkor megfoganhat. én is éreztem már így, de nincs alapja és emiatt sokszor ragad az ember olyan kapcsolatba amibe alapból nem is akar, vagy nem jó neki.
2021. szept. 28. 10:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szégyen? Nem.

Fölösleges? Igen.

Lekoptatott, mert nem téged keres. Ezen semmi sem változott. Ha ő jelentkezik nálad, hogy szeretné újra megpróbálni, akkor adhatsz neki esélyt, különben ne próbálkozz. Legjobb esetben is csak addig maradnál a kosárban, amíg nem talál jobbat nálad.

Kezdjél el társaságba járni. Nem feltétlenül kocsmába, buliba, ha ez nem a te világod, hanem keressél egy olyan hobbit, ami sok embert vonz. Tanulj meg idegen emberekkel haverkodni, ismerkedni, kapcsolatokat kiépíteni. A párkapcsolataid ezekből a kapcsolatokból lesznek majd.

2021. szept. 28. 10:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme. Magadat járatod le igazából. Hiába játszol a szakítás utáni elkeseredettségre, válószínűleg újra lekoptat.
2021. szept. 28. 10:44
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
próbálkozz. a másik meg is reszelte?
2021. szept. 28. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha akkor nem voltál jó neki, most sem leszel. Ne legyél ennyire tutyimutyi, kb ezért lettél lekoptatva.
2021. szept. 28. 11:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne, nehogy! Ennyire nem adhatja fel az ember a méltóságát.

Ha bejön, ha nem, gáz úgy összejönni, hogy másodikra sikerült, közben meg volt valakije 😬🤭

2021. szept. 28. 11:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyen csak időpazarlás, mert le fog megint koptatni. Nehezen fogsz úgy csajozási rutint, tapasztalatokat szerezni, pozitív visszajelzésekből a személyiséged, önbizalmad növelni ha mindig olyanok után futsz akik lepattintanak és esélytelen vagy nála.
2021. szept. 28. 12:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!