Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után szégyen lenne ha összejönnék vele?
Ismerkedtem egy lánnyal, de pár találkozó után elkezdett lekoptatni. Talált másik fiút, nem volt bántó, de szomorú voltam mert már megszerettem. Most újból egyedül van, gáz lenne újra próbálkoznom?
Szeretem őt így is, meg nagyon tetszik. Nem vagyok jó a csajozásban így ha őt kihagyom lehet sosem lesz már senkim.
Szégyen? Nem.
Fölösleges? Igen.
Lekoptatott, mert nem téged keres. Ezen semmi sem változott. Ha ő jelentkezik nálad, hogy szeretné újra megpróbálni, akkor adhatsz neki esélyt, különben ne próbálkozz. Legjobb esetben is csak addig maradnál a kosárban, amíg nem talál jobbat nálad.
Kezdjél el társaságba járni. Nem feltétlenül kocsmába, buliba, ha ez nem a te világod, hanem keressél egy olyan hobbit, ami sok embert vonz. Tanulj meg idegen emberekkel haverkodni, ismerkedni, kapcsolatokat kiépíteni. A párkapcsolataid ezekből a kapcsolatokból lesznek majd.
Ne, nehogy! Ennyire nem adhatja fel az ember a méltóságát.
Ha bejön, ha nem, gáz úgy összejönni, hogy másodikra sikerült, közben meg volt valakije 😬🤭
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!