Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek leírjam neki a gondolataim, hogy úgymond korrekt “búcsút” adjak az egész ismerkedésnek?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy sráccal, 2 hónapig, volt 6-7 találkozónk, közös programok és intimitás is. Nagyon szerettem volna, hogy legyen belőle valami, de mint kiderült túl soknak bizonyultam neki. Rideg ember, alig igényel érintést és érzelmet, és mint kiderült, bár én csak vele beszéltem a 2. tali utántól, megkérdeztem őt az utolsó együtt töltött napunkon, ő ismerkedik mással mellettem. Nem szépen váltunk el, nagyon nagyon rosszul esett. Szerintetek 1 hét beszédszünet után leírjam neki, hogy mennyire nagyon rosszul esett, és hogy sajnálok hogy ez lett és nekem ő ennél többet ért, vagy hagyjam a fenébe mert magam égetném?aug. 22. 19:10
22/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom kinek korai az 1-masfel honap ismerkedes utan agyba bujni amikor nagyon nem lett kikondva hogy o alkalmit keres. Ferditett, azt mondta nem tudja meg. De koszi, szerinted fel-1evet kell varni vagy hazassag utan? Gratulalok
szept. 3. 10:21
23/23 A kérdező kommentje:
Te is csak azert kommenteltel ide hogy okoskodj. Biztosan szuz embert vettel alapul
szept. 3. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!