Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek leírjam neki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek leírjam neki a gondolataim, hogy úgymond korrekt “búcsút” adjak az egész ismerkedésnek?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy sráccal, 2 hónapig, volt 6-7 találkozónk, közös programok és intimitás is. Nagyon szerettem volna, hogy legyen belőle valami, de mint kiderült túl soknak bizonyultam neki. Rideg ember, alig igényel érintést és érzelmet, és mint kiderült, bár én csak vele beszéltem a 2. tali utántól, megkérdeztem őt az utolsó együtt töltött napunkon, ő ismerkedik mással mellettem. Nem szépen váltunk el, nagyon nagyon rosszul esett. Szerintetek 1 hét beszédszünet után leírjam neki, hogy mennyire nagyon rosszul esett, és hogy sajnálok hogy ez lett és nekem ő ennél többet ért, vagy hagyjam a fenébe mert magam égetném?

aug. 22. 19:10
A kérdező szavazást indított:
Írd le neki amit érzel
Hagyd a fenébe
34 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe. Valószínűleg pont leszrja, tekintve, hogy mással is ismerkedett már akkor.
aug. 22. 19:13
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Megdugott, strigula pipa, innentől megy a következőre, a napnál is világosabb a leírásodból.
aug. 22. 19:16
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felesleges megalàzkodnod.

Tudod,az ilyeneknél àltalàban úgy szokott lenni, hogy jön valami kikent-kifent Cicababa,aki kétszer hisztisebb, annak mégis a tenyeréből fog enni,téged meg elfelejt két perc alatt.

aug. 22. 19:16
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem,hogy fáj az egodnak,de hagyd a f.szba. fölösleges pazarolni rá a karaktereket,el sem fogja olvasni 😅
aug. 22. 19:24
 5/23 anonim ***** válasza:
47%
Èn leìrnàm neki. Nem ő miatta, hanem magam miatt. Ìgy le tudod magadban zàrni ès nem hagysz elvarratlan szàlakat.
aug. 22. 19:31
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Írd le, írd ki magadból a fájdalmadat és csalódottságodat, majd töröld ki/égesd el, de a lényeg hogy semmi esetben se küldd el. Abból csak további csalódások és problémák származnának. Így viszont megkapod a lezárásodat te is.
aug. 22. 19:38
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan tisztaban van azzal, hogy neked ez hogy esett, de ugy dontott, hogy leszarja. Inenntol neked teljesen felesleges barmit is kommunikalni fele, ne alazkodj meg.
aug. 22. 19:44
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálod? Ne rinyálj már neki ezek után, hogy még te sajnálod. Neki kellene sajnálnia, hogy elvesztett. Ő ismerkedett melletted mással. Mit sajnálkozol még te?
aug. 22. 19:46
 9/23 A kérdező kommentje:
Sajnos én is tudom, de egyszerűen nem értem valaki hogy csinálhat ilyet és miért.. legalább korrekten kimondaná a nemet
aug. 22. 20:05
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló szituációban vagyok, én leírtam a "búcsúlevelet" amit el akartam küldeni neki, de aztán még vártam vele, végülis nem küldtem el. Viszont sokkal jobban érzem magam így hogy leírtam, tényleg segít.
aug. 22. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!