Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek leírjam neki a gondolataim, hogy úgymond korrekt “búcsút” adjak az egész ismerkedésnek?
Nem fogja korrekten kimondani. Mivel hogy nem korrekt. És hiába akarod "tanítani" vagy "megnövelni" ,nem fogod. Úgyhogy NE írj neki.
Semmiképpen ne írj neki! Egy érzéketlen emberre ez nem fog hatni. Könyveld el tapasztalatként, és lépj tovább. Tedd azt, amit többen is javasoltak, írd le, amit gondolsz, aztán semmisítsd meg. Jót fog tenni, ha kiírod magadból.
N
Én nem írnám le neki, mert nekem könnyebb nagy haraggal elengedni embereket (illetve én magamnak szoktam írni egy elküldetlen levelet). Viszont ha neked könnyebb leírni, akkor mindenképpen írd le neki. Ez a minimum, amit még nyújtani tud, miután egy gyökér volt. (És amúgy ez utóbbi sokkal egészségesebb mentálisan, nagyobb lezárást ad elvileg.) Persze akkor ha tényleg azt mondod el, ami rosszul esett és nem köpködsz és átkozódsz.
Az pedig nem önmagad égetése, hogy elmondod valakinek, hogy amit csinált, az hogy megtévesztett, az nem oké.
"Sajnos én is tudom, de egyszerűen nem értem valaki hogy csinálhat ilyet és miért.. legalább korrekten kimondaná a nemet...Nagyon sajnálom, hogy ilyen világot élünk"
Kérdező nem bánom ha megharagszol rám, vagy bunkónak, érzéketlennek tartasz, de miért a világot hibáztatod és őt akarod rá erőszakolni, hogy mondja ki azt, hogy nem kér belőled amikor megmondta, hogy másokkal is ismerkedik, szexel? Neked az miért nem eléggé egyértelmű?
A másik az, hogy te felelőtlenül lefeküdtél vele. Azt se tudtad, hogy kit húzogatott meg előtted és mégis megtetted 6-7 találka után.
Nem lett kimondva, hogy együtt vagytok, nagyon könnyen adtad magad és te a saját naivitásodra fizettél rá.
"Rideg ember, alig igényel érintést és érzelmet..."
De te mégis azt hitted, hogy lehet belőle kapcsolat, sőt ezek szerint nem bántad, hogy rideggel lettél volna.
Nem tudom hány éves vagy, de ideje lenni az önértékelési gondjaidon javítani, emberismertre szert tenni és nem neki írni levelet, erőszakoskodni amikor egyértelmű, hogy csak szexre voltál jó.
Ha annyira megfogtad volna hidd el, hogy nem mászott volna másokkal ágyba, nem ismerkedett volna. De mivel látta rajtad, hogy téged könnyű gerincre vágni úgyis állt hozzád. Nem hülyék a férfiak, tudják, hogy milyen nőnél mit engedhetnek meg maguknak. Máskor ne add magad olyan könnyen és ne ringasd magad hiú ábrándokba amikor a másik fél nem bizonyítja, hogy van értelme párkapcsolatban gondolkodni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!