Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kb 1-2 centivel magasabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 1-2 centivel magasabb vagyok a barátomtól, baj hogy engem kicsit zavar?

Figyelt kérdés
Viszonylag magas vagyok, kb 171-2 cm, ő szerintem 170. Szóval nem nagy a különbség. Az elején azt hittük kb egymagasak vagyunk. Csak akkor zavar kicsit amikor sétálunk. Neki kicsit hanyagabb a tartása és lehet azert tűnik nekem többnek. Vagy szólhatok neki hogy húzza ki magát mellettem?
aug. 22. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
12%
Szólj neki. Engem sajnos zavarna.
aug. 22. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
Ő meg szeretné, ha nagyobbak lennének a melleid. Mégis veled van.
aug. 22. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Engem mindig is zavart, nem sokáig tartottak az ilyen kapcsolataim. Csak 175 cm felett ismerkedek.
aug. 22. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, baj.

No, nem az a baj, hogy neked nem tetszik, ha valaki alacsonyabb. Szíved joga eldönteni, hogy ki tetszik, meg ki nem. A gáz az, hogy ameddig centivel le nem mértétek, addig semmi problémád nem volt ezzel. Most, hogy tudod a pontos számértéket, most meg már fintorogsz. Ez a felületesség csúcsa.

aug. 24. 15:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!