Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek olyannal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyannal, aki elakar tiltani bizonyos emberektől? 🤔

Figyelt kérdés
aug. 20. 14:14
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
17 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre nem hangzik jól, de azért ha konkretizálnád a szituációt...
aug. 20. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kitől akar "eltiltani"?

Írj konkrét szituációt, így nem lehet érdemben válaszolni.

aug. 20. 14:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzőkkel, mert jelen inók alapján ez bizonytalan fogalmam sincs a válaszom.
aug. 20. 15:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Randizgatunk. Azt mondta minimalizáljam a férfiakkal a kommunikációt, mert nem szereti ha a b.nője más férfiakkal beszél 😵‍💫

(A kollegáim nagy része férfi)

aug. 20. 15:23
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Akkor nézzünk a dolgok mögé: birtoklási vágy, ösztönös féltékenység, ami később akár agresszióba is átcsaptat >>> önbizalomhiány, feldolgozatlan csalódás vagy efféle...

Félek, nem partiképes

aug. 20. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az ilyen birtokolni akar... Én mellőzném az "ilyet".
aug. 20. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Gondolom nem ez a személyisége, hanem csak tart valamitől az adott emberekkel kapcsolatban, és ennek hangot is ad.

Nekem ez még nem szakító ok. Meg lehet beszélni, hogy mik az aggodalmak okai. De az biztos, hogy én más miatt nem fogok megszakítani ismertségeket/barátságokat.

Szóval ja, az egy jó dolog, ha valaki kifejezi, hogy egy ismerősömet valamiért rossz embernek tartja, nem hozzámvalónak, vagy akármi, és kérheti is, hogy ne találkozzak vele, csak

1) pontosan fogalmazzon, ne féltékenység meg ilyesmi.legyen az indoka

2) jó eséllyel nem fog jelenteni semmit, nem tud ráébreszteni olyan dolgokra, amiket ne tudnék már róle, hiszen elvégre az én ismerősömről van szó, én ismerem jobban, és nem a párom.

Szóval ja, ez így koppanhat. De nyipván ez is egy vita, és nekem is van felelősségem abban, hogy megmondjam a páromnak, miért is van szükségem az élemtemben egyes emberekre, akkor is, ha neki ez bántó.

Szerintem ez okés, és belefér egy kapcsolatba, ha meg lehet beszélni.

Ha valako viszont hajthatatlan, bagy totál féltékenységmániás, akkor kuka... azért véges türelmem nekem is.

aug. 20. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!