Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha összejönnétek egy pasival és később kiderülne hogy bizonyos okokból képtelen szexelni azért otthagynátok vagy kitartanátok mellette?
Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 04:40
1/14 anonim válasza:
Nem vagyok lány, de mi a bizonyos ok? Mert azért az sem mindegy, hogy fáj neki, vagy mert nincs farka..
2/14 anonim válasza:
Ha nem áll fel neki, akkor orvoshoz (Urológushoz magánban) kellene vinni és kideríteni mi az oka. Erre általában maguktól egy férfi sem hajlandó.
4/14 anonim válasza:
kvittek lennenk mert én sem tudok nem is szeretek szóval nem csinálnék ebböl gondot nőként sem. akiben felmerül az hagyja el szegeny pasi jobbat érdemel
5/14 anonim válasza:
Az hogy "összejössz" vele az csupán annyit takar, hogy tetszik és elkezdtek járni? Szerintem a komoly kapcsolat a szexszel kezdődik, szex nélkül meg nem élet az élet. Szóval sajnos lapát.
6/14 anonim válasza:
Ha lelki oka van neki,pl gyerekkori molesztálás,akkor segítenék neki feldolgozni.
8/14 anonim válasza:
Ha szerelem lenne, az más... Ha csak járnánk, akkor valószínűleg otthagynám.
9/14 anonim válasza:
Ha egészségügyi gond, elküldeném orvoshoz. H pszichológiai, akkor pszichológushoz, de akkor már kissé türelmetlenebb lennék. Ha vallási okokból nem "képes" szexelni, akkor valószínűleg össze se jöttem volna vele.
10/14 anonim válasza:
Én ha összejönnék egy fiúval, nem rövid időre tervezem a kapcsolatot. Családalapítás céljából történne a dolog. Ennek feltétlen hátrányára szolgálna ez a képesség. Egy nő, ha a házassága alatt nélkülözi a meleg szeretetet, aminek a szex elengedhetetlen tartozéka, biztos, hogy nem tudnék kitartani mellette. Bármennyire sajnálnám a kapcsolatot, de szakítanák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!