Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, összejönnétek egy olyan fiúval, aki kétszer is évet ismételt?

Figyelt kérdés
15-16 éves koromban volt egy elég durva korszakom, 2 évig be se tettem a lábam az iskolába. A családom úgy állt hozzá hogy "b*szd tönkre nyugodtan az életed, minket nem érdekel", szóval nem volt senki, aki észhez térítsen. Végül megjött az eszem, és szörnyen sajnálom ezt a 2 év veszteséget. Nem elég, hogy 21 évesen fogok végezni a középiskolával, de emellett iszonyatosan szegények is vagyunk, ez még nagyobb ok lett volna a tanulásra. Tudom, általában azt mondják egy normális párkapcsolatban nem a pénz számít, de egy férfinek akkor is biztonságérzetet kell adnia a nőnek, nekem pedig így eléggé tróger beütésem van... Viszont vannak céljaim, és mindent meg fogok tenni hogy helyrehozzam az életem.
2013. aug. 28. 16:02
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
82%

Ha megjött az eszed semmi probléma :)

Mindenki követ el hibákat :)

2013. aug. 28. 16:04
 2/27 anonim ***** válasza:
61%

ha csak ennyit tudok róla hogy 2szer évet ismételt, biztos hogy nem

ha tudnám hogy ez az oka és amúgy minden rendben lenne vele, akkor akár igen

2013. aug. 28. 16:04
 3/27 anonim ***** válasza:
troger is vagy meg évet is ismételtél.hát nem
2013. aug. 28. 16:06
 4/27 anonim ***** válasza:
szerintem az évismétlés nem függ össze azzal,hogy valaki okos meg rendes vagy nem,úgyhogy nekem nem lenne kizáró ok :)
2013. aug. 28. 16:06
 5/27 anonim válasza:
Kitűnő tanuló vagyok,de nekem nem lenne gond.
2013. aug. 28. 16:07
 6/27 A kérdező kommentje:
Harmadik válaszoló, félreértetted. Arra gondoltam, hogy aki azelőtt tudja meg ezt rólam hogy jobban megismerne, biztos azt gondolná rólam hogy valami tróger senkiházi vagyok. Ami az átlagot nézve sajnos egy jogos előítélet.
2013. aug. 28. 16:09
 7/27 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján egy normális, rendes srácnak tűnsz, szóval simán lehet. :)
2013. aug. 28. 16:12
 8/27 anonim ***** válasza:
Sok ember ismételt kétszer, ez belefér. Mi van azokkal, akik 30 vagy 40 évesen kezdenek el egyetemre járni? Nagyszülők lesznek, mire diplomájuk lesz :)
2013. aug. 28. 16:13
 9/27 anonim ***** válasza:

Amikor csak a fő kérdést olvastam, nyomban rávágtam magamban, hogy nem. De miután elolvastam, azt mondtam simán.

Szerintem nagy dolog, hogy beláttad hülye voltál és önerőből összeszedted magad.

2013. aug. 28. 16:14
 10/27 anonim ***** válasza:
* miután elolvastam a leírást
2013. aug. 28. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!