Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16-22 éves lányok! Ti összejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-22 éves lányok! Ti összejönnétek egy olyan fiúval, aki?

Figyelt kérdés

Ti összejönnétek egy olyan fiúval, aki alacsony, gyenge, gebe a teste, félénk, visszahúzódó, az arca nem vonzó, konstans egészségügyi problémákkal küzd, nincs semmije, szegény és a jövőre nézve nincsen kilátása túl sok sikerre (anyagilag, egzisztenciálisan sem)?

ŐSZINTE válaszok érdekelnének csak, köszönöm.

2013. aug. 17. 19:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
26%
Milyen választ vársz te nyomorult ? Ahelyett ,hogy tennél valamit a felsoroltak ellen itt kérdezgetsz ilyen baromságokat. Szerinted valaki ezt elolvassa és "NEM!!!!"-től eltérő választ fog adni ???
2013. aug. 17. 19:11
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyi, ez nagyon öszinte lesz:

Kell, hogy valami megfogjon benne!!

Ha van valami, akkor még segítenék is neki, de ha nincs, akkor nekem nézhet ki akárhogy, és lehet kögazdag, nem lesz semmi... ez alapján (bár ahogy elnézem nem túl pozitív, ami nekem fontos, és önbizalma sincs), nem tudom Neked megmondani :/

2013. aug. 17. 19:12
 3/18 A kérdező kommentje:
talán jós vagy chucky, hogy biztosra tudod csak nem válasz érkezik. Vagy 16-22 éves lánynak érzed magad? Amúgy meg nem ismerjük egymást, így nem tudhatod, hogy mennyit dolgoztam én azért, hogy ezek a felsorolt tulajdonságok változzanak. talán neked mindent a segged alá tolt apuci meg az élet, de tudod sokak nem indulnak rózsaszín álomvilágból!
2013. aug. 17. 19:14
 4/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ második!
2013. aug. 17. 19:15
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha valakit nagyon szeretsz lesz.rod ,hogy milyen anyagi helyzetben van.(ha egészségügyi problémái vannak akkor inkább segítesz neki)

2.Ha nem vagy roma akkor a test felépítésed még aranyos is lehet! :)

3. Én nekem nem a pasi ideálom ,de sok nő van akiinek ez bejön! Én special egy "Jang Woo Young"-al szeretnék összefutni az utcán!

Neked meg sok-sok sikert!

Őszinte voltam.

2013. aug. 17. 19:18
 6/18 anonim ***** válasza:
31%
A kérdéseden tisztán látszik ,hogy te már rég feladtad és azt várod ,hogy valaki "megmentsen". Még azt sem vagy képes felfogni ha valaki a szemedbe mondja az igazságot valamint utána meg úgy reagálsz mintha te lennél az áldozat.Ébredj már föl szánalmas vagy.Csak pozitív választ vagy hajlandó elfogadni mindenki más a szemedben ellenség.Ismerem a fajtádat,ha így állsz hozzá nem is fog semmi változni.
2013. aug. 17. 19:20
 7/18 A kérdező kommentje:
vicces fiú vagy te chucky, olyat adsz a számba ami nem igaz, úgy hogy nem is ismersz. Egy szóval sem mondtam hogy az a baj a válaszoddal, hogy pozitív vagy negatív, sőt ha elolvasod emberfeletti képességeiddel újra a kérdést, láthatod, hogy a pozitív válasz nem, csak az őszinte válasz kért általam. Az pedig tudod nem a kérdésre adott válasz, hogy személyeskedsz, ráadásul bugyuta módon, hisz az arcomon, a magasságomon, a vis major jellegű egészségügyi problémáimon, azon hogy csórónak születtem, stb... nem tudok változtatni, amiért küzdöm, mindig is küzdöttem a jövőm, a tudásom fejlesztésével sikeres, fenntartható jövőt próbáltam, próbálok építeni, de sajnos nem úgy látszik, hogy ez túl jól sikerülne, a kérdést ennek apropóján tettem fel. Plasztikai sebészhez, meg hormonkezelésre, de gerincnyújtásra sem fogok elmenni ha ezt várná el a te nagy "pozitív" életszemléleted. Úgyhogy továbbra is igen vagy nem válaszokat várok, köszönöm a harmadiknak is értékes válaszát!
2013. aug. 17. 19:26
 8/18 anonim ***** válasza:

5.vagyok (ahogy te fogalmaztál 3. válaszoló)

Az "értékes választ" azt pozitív vagy negatív ként élted meg? Mert bosci ha nem tudok fogalmazni ,de pozitívnak szántam :((((((((

2013. aug. 17. 19:31
 9/18 anonim ***** válasza:
/bocsi
2013. aug. 17. 19:31
 10/18 anonim ***** válasza:
Igen,összejönnék. Én nem olyan vagyok,akinek mindene a külső. Ha meg valakivel szeretitek egymást,akkor kit érdekel az anyagi helyzeted? Ez az én véleményem.
2013. aug. 17. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!