Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-22 éves lányok! Ti összejönnétek egy olyan fiúval, aki?
Ti összejönnétek egy olyan fiúval, aki alacsony, gyenge, gebe a teste, félénk, visszahúzódó, az arca nem vonzó, konstans egészségügyi problémákkal küzd, nincs semmije, szegény és a jövőre nézve nincsen kilátása túl sok sikerre (anyagilag, egzisztenciálisan sem)?
ŐSZINTE válaszok érdekelnének csak, köszönöm.
Én amiért nem:
-alacsony (én is az vagyok egy fiú ne legyen nálam alacsonyabb!)
-gyenge,gebe a teste- ( én is vékony vagyok nem akarok erősebbnek tűnni a barátomnál)
-félénk,visszahúzodó ( egy fiú legyen magabiztos és határozott, én lány létemre ilyen voltam változtattam és mára már sokkal jobban elfogadom magam)
Arc-ra vagy megfognál vagy nem,nekem nincsenek nagy igényeim külsőleg,persze mint mindenkinél határ az nálam is van.
Anyagi szempont nem fontos,de azért ne én tartsam el az illetőt.Szóval vmit dolgozzon,de nem kell gazdagnak lennie.Csak legyen önálló.
Ne síránkozz,hanem változtass magadon,ha már más a kisugárzásod és nem szürke kisegérként élsz aki majdnem hogy bocsánatot kér amiért él,már más lesz minden.
Én is egy csendes visszahúzodó lány voltam.Állandóan lehangoltnak éreztem magam aztán egyszer csak elegem lett belőle és próbáltam változtatni.Nem azt mondom,hogy egyszerű és egyik napról a másikra megy,de nem lehetetlen!
Kezdj el sportolni az egészséges is.Ha egy picit változtatsz a külsődön te is magabiztosabbnak fogod magad érezni és ezt mások is érezni fogják.Egy új hajforma,új stílusú ruhák.Legyél ápoltabb.
Szóval kapd össze magad!
Ez tök őszinte volt:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!