Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek egy olyan fiúval, aki kétszer is évet ismételt?
Figyelt kérdés
15-16 éves koromban volt egy elég durva korszakom, 2 évig be se tettem a lábam az iskolába. A családom úgy állt hozzá hogy "b*szd tönkre nyugodtan az életed, minket nem érdekel", szóval nem volt senki, aki észhez térítsen. Végül megjött az eszem, és szörnyen sajnálom ezt a 2 év veszteséget. Nem elég, hogy 21 évesen fogok végezni a középiskolával, de emellett iszonyatosan szegények is vagyunk, ez még nagyobb ok lett volna a tanulásra. Tudom, általában azt mondják egy normális párkapcsolatban nem a pénz számít, de egy férfinek akkor is biztonságérzetet kell adnia a nőnek, nekem pedig így eléggé tróger beütésem van... Viszont vannak céljaim, és mindent meg fogok tenni hogy helyrehozzam az életem.2013. aug. 28. 16:02
11/27 anonim válasza:
Én is 21 évesen végeztem ennyi volt a szakmám sőt többen is így voltunk de azóta lett egy igen jó állásunk és mint a 8 an abban dolgozunk nahhh
12/27 anonim válasza:
Volt szerencsém jópárszor a magadfajta sz@rházihoz. Gyakorlatilag az ilyen emberek, mint te tették tönkre a gyermekkoromat. Eltelik egy kis idő és eljátszátok a nagy pálfordulást, pár hülye pedig beveszi. Drága hölgyeim higgyétek el egy tróger egész életében az is marad.
13/27 A kérdező kommentje:
12-es, én soha nem bántottam senkit. Akkoriban nagyon depressziós voltam és beilleszkedési problémákkal küszködtem, nekem is meggyűlt a bajom az általad említett igazi trógerekkel, egy sikeresen elvégzett tanév után ment el kedvem az egésztől. Elmentem bárhova, csak ne kelljen ODA betennem a lábam. Gyenge voltam, megerősödtem. Nem voltam képes elfogadni azt ahogyan a világ működik, most már igen.
2013. aug. 28. 16:27
14/27 anonim válasza:
Ez esetben elnézésedet kérem. Nekem az összes ismerősöm aki több évet csúszott, azért tette ezt, mert a tanulás helyett, fontosabb volt számára mások megalázása és a menőcsávó kép fenttartása.
15/27 A kérdező kommentje:
Semmi gond, de te is igazoltad, hogy valósak a félelmeim. Aki nem tudja hogy miken is mentem keresztül, egy primitív bunkónak fog tartani. És ha lesz majd párom, nem szeretném hogy szégyenkeznie kelljen miattam a barátai előtt.
2013. aug. 28. 16:35
16/27 anonim válasza:
Én férfi vagyok. A nőknek általában bejönnek a semmirekellők (most nem rád gondoltam). Továbbá ezt nem kell mindenkinek az orrára kötni.
17/27 anonim válasza:
Nezd nem is csusztal el nagyon meg. En ev vesztes vagyok tavaly vegeztem es kihagytam egy evet egyetem elott. En 20vagyok senki se fog elitelni teged ezek miatt ha tenyleg osszeszeded magad.
18/27 A kérdező kommentje:
Igen, de én is év vesztes voltam alapból, és erre jött még rá ez a 2 bukás. Tudom hogy nem kell mindenkinek elmondani, de amikor megkérdezi valaki hogy hova járok, dolgozok-e már, akkor hazudjak?
2013. aug. 28. 16:49
19/27 anonim válasza:
Most hozzám lebukott egy fiú, aki amúgy már előtte is megbukott, de összejönnék vele :)
20/27 anonim válasza:
Így hogy rendbe jöttél, még van esély rá hogy találsz egy normális barátnőt. Drukkolok neked!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!