Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, összejönnétek egy olyan fiúval, aki kétszer is évet ismételt?

Figyelt kérdés
15-16 éves koromban volt egy elég durva korszakom, 2 évig be se tettem a lábam az iskolába. A családom úgy állt hozzá hogy "b*szd tönkre nyugodtan az életed, minket nem érdekel", szóval nem volt senki, aki észhez térítsen. Végül megjött az eszem, és szörnyen sajnálom ezt a 2 év veszteséget. Nem elég, hogy 21 évesen fogok végezni a középiskolával, de emellett iszonyatosan szegények is vagyunk, ez még nagyobb ok lett volna a tanulásra. Tudom, általában azt mondják egy normális párkapcsolatban nem a pénz számít, de egy férfinek akkor is biztonságérzetet kell adnia a nőnek, nekem pedig így eléggé tróger beütésem van... Viszont vannak céljaim, és mindent meg fogok tenni hogy helyrehozzam az életem.
2013. aug. 28. 16:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Eltelik egy kis idő és eljátszátok a nagy pálfordulást, pár hülye pedig beveszi."

--->

"Ez esetben elnézésedet kérem."

Jól van :D.

2013. aug. 28. 17:03
 22/27 anonim ***** válasza:

"Jól van :D"

Drága barátom, már a Napsugár óvoda kiscsoportjában megtanulhattad volna, hogy a szövegnek a környezetéből kiemelve változik a jelentése.

2013. aug. 28. 17:13
 23/27 A kérdező kommentje:
Az én hibám volt, már az elején le kellett volna írni miért is történt a dolog.
2013. aug. 28. 17:16
 24/27 anonim ***** válasza:

Oda nem jártam, meg iskolába sem, analfabéta vagyok de ettől függetlenül te is bevetted hamar a lelki fröccsön alapuló szöveget, amivel az általad felvázolt személyek is ki szokták magukat menteni és ezek azok a sablonszövegek, amiket a "hülyék bevesznek" ezáltal meghajolnak előttük, elismerve a szerencsétlen helyzetüket, ezzel kiszolgáltatva saját magukat az adott személy rejtett devianciájának.

Sziasztok.

2013. aug. 28. 17:19
 25/27 anonim ***** válasza:
Érdekes meglátás, de hihető a kérdező története.
2013. aug. 28. 17:25
 26/27 A kérdező kommentje:
Én csak azt szerettem volna megtudni mégis mekkora hátránnyal indulok emiatt szerelmi téren. Arról a 2 évről nem szeretnék többet írni, mert az már eléggé önsajnáltatásnak tűnne, de azt azért leírnám, hogy nem tartom magam áldozatnak, és nem neheztelek azokra akik bántottak, tényleg így működik a világ. Kimaradt egy-két dolog a neveltetésemből, ami így bosszulta meg önmagát. De a történet igaz, nem olyan ember vagyok akinek ez a szórakozása.
2013. aug. 28. 17:33
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem a tanulmányai miatt járok valakivel, hanem a személyisége miatt és mert szeretem. Ha valakibe beleszeretek, akkor azon nem fog változtatni egy ilyen dolog.
2013. aug. 28. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!