Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha összejönnétek egy pasival és később kiderülne hogy bizonyos okokból képtelen szexelni azért otthagynátok vagy kitartanátok mellette?
Ebben a helyzetben vagyok (4 éve élünk együtt), bár az túlzás, hogy nem képes, de az utóbbi egy évben főleg (előtte is előfordult, de nem ilyen gyakran) még öt percig se bírja normálisan :( Van, hogy egy perc után szinte elélvez. Sajnos én is sokat rontottam a helyzeten a türelmetlenségemmel, meg olykor az undok reakcióimmal.
A kitartás nem kétséges (szeretem nagyon), csak szexmániásan eléggé nagy erőfeszítésembe kerül mindig kedvesen és türelmesen reagálni, amikor csődöt mond, de igyekszek. Most heti egy normális aktus sincs (néha azért sikerül, akkor fergeteges amúgy, gond nélkül van hüvelyi orgazmusom vele ilyenkor).
Orvoson gondolkozunk, de most nem állunk úgy, hogy ilyesmit meg tudjunk fizetni, sajnos.
Nekem szükségem van a rendszeres szexre, számomra anélkül nem igazi egy kapcsolat.
Ha nagy szerelem lenne, megpróbálnék segíteni neki, és a szerelem tényleg nagydolgokra képes, ha együtt megoldanánk ezt a problémát, az csak még közelebb hozna minket egymáshoz.
Vennék egy Marilyn Manson sexbábut:D
De viccen kívül... ezt még a kapcsolat elmélyülése elején el kell mondanod, mert ezt senkitől sem várhatod el, hogy lemondjon miattad a sexről.
A sex a szerelem része. Különben csak barátság lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!