Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Időt kér a randi partnerem, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ha egy férfi időt kér a randipartnerétől az a veszett fejsze nyele igaz?aug. 13. 12:41
11/18 anonim válasza:
Ma már kifejtettem egyszer, hogy mindenki rohan, hopp beleugranak mindenbe. A lassítás sose gond, ha téged zavar, akkor keress mást.
12/18 anonim válasza:
Ja, idő kell neki amíg a többi csajjal is találkozgat xd
13/18 anonim válasza:
És te ismered tán a pasit, hogy így távgondolatolvasol? Végre egy normális pasas, aki nem rohanna baszni. Ennek kéne az átlagnak lennie.
14/18 anonim válasza:
Kivárja, a másik csajjal lesz - e vmi
15/18 anonim válasza:
Kifogás. Nem biztos benned. Valószínűleg másokkal is ismerkedik vagy akar.
Nem kell két hónap után összeköltözni és a közös jövőt tervezni, de az idő kérés, hogy ne találkozzattok X ideig, csak kifogás.
17/18 anonim válasza:
1, 11 vagyok, de ez mindegy (haha).
Én lassítanék, ha tetszik. Nem kell egymás nyakába ugrani azonnal, teljesen normális, ha valaki lassabban szeretné. Ha nem zavar téged és komolyan gondolod vele, akkor érdemes.
Magunkból indulok ki, én belementem volna hamarabb is komolyabba, a partnerem mondta, hogy ő kicsit lassabb. Jó így, nem sietjük el. Jó látni, ahogy szépen lassan kinyílik nekem és én is neki. Sokkal őszintébb.
Igaz nálunk már volt szex is (pár hete), több hónapja találkozgatunk, el tudjuk egymással képzelni a jövőt.
18/18 anonim válasza:
#2: Ehhez miért kell idő? Lassabban haladtok, azt kész. Szerintem ez veszett ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!