Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak randi után ha?
Figyelt kérdés
Egész randin dicsért hogy nagyon jó az alakom meg milyen szép vagyok szerintem a randi jól sikerült, ha én írok neki mindig válaszol és mindig szépeket ír, kedvesem így úgy amúgy.. és szerintem egy randi után nem illene nekiszegezni a dolgokat.. de bizonytalan vagyok. Hogy felhozzam neki hogy mikor szándékozik újra találkozni. Vagy csak írjam meg nemi hogy összefuthatunk mert kell mennem a városába. Melyik a jobb ötlet?márc. 27. 09:46
1/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy szerintem, ha tetszel neki és szimpatikus vagy akkor örülni fog, hogy feldobod az ötletet.
2/9 anonim válasza:
1 randi után ne kedvesemezzen, mert komolytalan.
Egyébként dobd fel te.
3/9 anonim válasza:
Szerinted ha egy pasinak nagyon bejössz és jó volt a randi, akkor nem dobná fel kb. azonnal a következő tali ötletét? Dehogynem…ha nem és kéreti magát, mint valami hercegnő, akkor meg én már csak azért se nyomulnék rá :D
4/9 anonim válasza:
Várd meg, hogy ő írjon.
És addig ne csak rá gondolj, csinálj valamit, és érezd jól magad.
Szerintem komolytalan.
5/9 anonim válasza:
Ezt tudja írni ennyi...
Egyenlőre semmi más nem fogta meg csak a külsőd
6/9 anonim válasza:
Ha tényleg bejössz neki, majd ő megkérdezi tőled.Ha nem teszi annak oka van, de teljesen mindegy, hogy mi.
7/9 A kérdező kommentje:
Ünnepek után úgyis kell mennem a városába, nem biztos hogy ráér… attol függetlenül, de szerintem ebben az üzenetben még nincs semmi.
Semmilyen ötletemre nem mondott eddig nemet… meg mindig válaszol. Nem lenne köteles megnyitni sem ha írok..
márc. 27. 11:24
8/9 anonim válasza:
Ne nyomulj, nem fog tisztelni.
Várd, hogy ő kérjen tőled, hogy szeretne veled/tőled valamit.
Majd akkor eldöntöd, hogy igent mondasz-e neki.
9/9 anonim válasza:
Csak szólok, hogy csupán lyukat akar beszélni a lábad közé. Nagyon nyomul. Nem vagy a kedvese! Kicsit ignorálnám, aztán meglátjuk meddig a nagy kitartás vagy kibújik-e a szög a zsákból, és mikor megy át "büdös k*rvazásba".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!