Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik online ismerkednek sokszor találkoztok olyannal aki másokkal ismerkedik több randi után is? 3x is találkoztam ilyen férfival. Tagadták. Miért csinálják ezt? Annyiszor csalódtam már..
Nők ugyanúgy randiznak több jelölttel, irkalnak, ez nemcsak a férfiakra jellemző ám.
Nem értem mi rossz van benne, inkább az a gond amikor már ígér fűt-fát, "így szeretlek-úgy szeretlek" áll fenn, már kapcsolatban vagytok és még mindig randizgat, csetelget, de míg nincs kijelentve, hogy együtt vagytok nem érthető mire fel kéred őket számon egyáltalán. Te miért nem ismerkedsz több alannyal? ^^
Nekem pont az ellenkezője a "rossz" szokásom férfiként, hogy egyszerre csak egy jelölttel foglalkozom, aztán jön a hidegzuhany mikor összejön valakivel...
Egyébként ilyen ez a modern világ és nehezen fogadja be a gyomrom.
Ha jól értem háromszor randiztatok és ezt követően a férfi(ak) más nőkkel is randiztak?
Valószínűleg annyira még sem jöttél be nekik, találtak érdekesebbet stb. Mondjuk ha valaki nem tetszik, biztos nem találkoznék háromszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!