Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert csak ronda vagy plus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csak ronda vagy plus size lanyok huznak jobbra Tinderen?

Figyelt kérdés

Most regeltem ujra par napja, es lett ugyan 10 lajkom, de kivetel nelkul mind ronda csaj vagy nagyon duci.

Tudom, en sem vagyok egy nagy szepseg, meg rajtam is van felesleg, de az utobbi kriteriumot nezve peldaul azt gondolom, annyira nem elrugaszkodott elvaras, hogy csajszi ne legyen tobb kilo, mint en, nem? Pedig 95 kg-osan azert nincs magasan a lec szerintem. Ehhez mondjuk en 192 cm magas vagyok, de felolem lehet magasabb is a lany, mint en, ez a resze nem zavarna.

2024. aug. 10. 01:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem így van

A ronda nők eleve tőlük sokkal jobb palikat akarnak, a legeslegrondább gusztustalan kövér igénytelen büdös nők is kapnak teljesen átlag pasikat

2024. aug. 10. 12:32
 12/14 anonim ***** válasza:
12:32 ez nagyon nem így vagy😂😂😂 furcsa módon az utcákon nem igen látni ronda nőket és helyes faszikat együtt vagy átlagosakat.😅
2024. aug. 10. 14:37
 13/14 anonim ***** válasza:
54%

"en sem vagyok egy nagy szepseg, meg rajtam is van felesleg"

leírtad az okot, főnök...

nem vágom miért kell ilyenekkel teleszemetelni a kategóriát.

2024. aug. 10. 15:44
 14/14 anonim ***** válasza:
50%
15:44 mert a férfiak egy része nem bírja elviselni azt, hogy nem kell a jó nőknek, mert szarul néz ki…de elvárja és azt gondolja neki alanyi jogon jár a jó nő. Ha meg mégse jön össze akkor is a nő a hibás, mert mennyit válogat.
2024. aug. 10. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!