Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert csak ronda vagy plus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csak ronda vagy plus size lanyok huznak jobbra Tinderen?

Figyelt kérdés

Most regeltem ujra par napja, es lett ugyan 10 lajkom, de kivetel nelkul mind ronda csaj vagy nagyon duci.

Tudom, en sem vagyok egy nagy szepseg, meg rajtam is van felesleg, de az utobbi kriteriumot nezve peldaul azt gondolom, annyira nem elrugaszkodott elvaras, hogy csajszi ne legyen tobb kilo, mint en, nem? Pedig 95 kg-osan azert nincs magasan a lec szerintem. Ehhez mondjuk en 192 cm magas vagyok, de felolem lehet magasabb is a lany, mint en, ez a resze nem zavarna.

2024. aug. 10. 01:22
1 2
 1/14 anonim válasza:
Mit válogatsz? A kérdésben említett lánytíposok sokkal jobbak az ágyban mint a plázacicák. És bármiben benne vannak szex közben. Szó szerint bármiben.
2024. aug. 10. 01:29
 2/14 anonim ***** válasza:

Jó, de ha a fiatalember hosszabb távra tervez vele, akkor nem biztos, hogy belefér, hogy olyannal legyen, aki amúgy külsőre nem tetszik neki, ez teljesen egyértelmű. Mindenkinek joga van válogatni. Bár amúgy az akkor szokott kiderülni, hogy ki lájkolt, amikor matcheltek, tehát te is jobbra húztad. Kivéve persze ha fizetsz az appra :D

Lényegében a válasz a kérdésre, hogy a társkeresőkön nagyrészt csak a csúnya vagy kövér lányok vannak fenn azért hogy kapcsolatot keressenek, aki pedig jól néz ki, az pedig azért van fent, hogy insta követőket gyűjtsön, nem véletlen van kiírva mindegyiknek az insta neve, meg hogy ott írj rá. Azért van, hogy kövesd be, mert hogy milyen jó ha sok követője van, de válaszolni nem fognak.

2024. aug. 10. 02:07
 3/14 anonim ***** válasza:
41%

A szép lányoknak nincs szüksége tinderre, se közösségi oldalra

Élőben folyamatosan leszólítják őket

Csak csúnya nőd lehet online 99% eséllyel

2024. aug. 10. 02:19
 4/14 anonim ***** válasza:
Nana 3-mas, én jópárat össze tudtam szedni online társkeresőn, és nem a csúnyábbik fajtából.
2024. aug. 10. 02:22
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Hát...

Átlagos is van ott.

De én nagyon szép és szépről beszélek, egyet se láttam online keresőkön. Az a fiatal szimmetrikus babaarc amiert elunk halunk nm volt...

2024. aug. 10. 02:28
 6/14 anonim ***** válasza:
Szarok a kepeid, szar a biod, vagy az osszkepbol egybol lejon mennyire szar ember vagy.
2024. aug. 10. 03:14
 7/14 anonim ***** válasza:
48%
A nők mind kapnak maguknál jobb pasit, normális hogy mindenki csak tőle rondább nőt talál
2024. aug. 10. 03:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Online direktbe nem lehet ismerkedni. Eleve rossz az egész koncepció.
2024. aug. 10. 08:33
 9/14 anonim válasza:
34%
Azért húznak jobbra, mert ők is vágynak szeretre és nem tudják, hogy te egy érzelmi roncs vagy es közönséges aki felszínes.
2024. aug. 10. 08:43
 10/14 anonim ***** válasza:
47%
Bírom az ilyen faszikat…..engem miért csak a ronda, kövér lányok találnak meg??! Talán azért, mert csúnya vagy te is….a jó nők szintjét kicsit se ütöd.
2024. aug. 10. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!