Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A programozó pasik gazdagok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A programozó pasik gazdagok?

Figyelt kérdés
2024. aug. 4. 11:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
Az attól (is) függ, hogy hol programoznak.
2024. aug. 4. 11:52
 2/14 retektorta ***** válasza:
79%
De legalábbis nem szegények.
2024. aug. 4. 11:59
 3/14 anonim ***** válasza:
57%
A programozó pasik között is van pályakezdő,pályát elhagyó,és igen,X év felfelé ívelő karrier mellett vannak gazdagok. Ha közben el nem herdálják amit keresnek. Ez ugyan programozóval fordulhat elő.
2024. aug. 4. 13:18
 4/14 anonim ***** válasza:
41%

Hát... Attól függ. Nem feltétlen nevezném gazdagnak, de jól keresnek. Tapasztalattól és szakiránytól függően e 1.5M-2.5M bruttó között is, ami nettó ~1M és ~1.6M között van.

De, ahogy nő az életszínvonal úgy nőnek a kiadások is. Tehát, nem mondanám azt, hogy hú de gazdagok. Nem laknak kastályokban vagy 140nm-es lakás/házban. Nem a legjobb/modernebb autót veszik. Nem olyanok mint a mi csőszerelőnk...

Én IT-ban dolgozok fejlesztőként (nem kötelező elhinni), és 2.4M a bruttóm (ezt se kell). Mi pl. minden hónapban 500-700ezer félre teszek, a maradékból élünk. Feleségem szokott havonta még 200-300ezer elkérni. Igaz az ő keresete inkább közelebb van az Mo. átlagához.

- Élelemre elmegy a mi esetünkben: 200-300ezer (bolt + rendelés + éttermekkel együtt)

- Edzés: 200ezer (bérlet és személyi edző kettőnknek)

- Angol magánórám ~50ezer

2024. aug. 4. 13:32
 5/14 anonim ***** válasza:
71%
4-es,angol magánórát veszel...tehát hiányzik a profi szakmai angolod,és lazán beírod a 2,4 bruttót. Sőt,gondolom huszonvége/harminceleje korosztályban.... Van fejlesztő családtagom.
2024. aug. 4. 14:29
 6/14 anonim ***** válasza:
27%

#4 vagyok.

Igen, így van. Lelehet pontozni, meg kiröhögni. Nyugodtan. Max mosolygok rajta. Mondtam, hogy nem kötelező elhinni.

Nem csak rossz angolosok lehet elmenni magánórára. :) Csak a munkahely az olyan, hogy minden magyarul megy (ezt se fogod elhinni), de egy Bank-ról beszélek. Aztán, hogy ne kopjon az angolom, így kellet egy ember akivel only-engilsh beszélek közel C1 szinten.

De, hát mondom. Mindenkire rábízom, hogy elhiszi-e vagy sem. ;)

2024. aug. 4. 14:53
 7/14 anonim ***** válasza:
56%

Milyen fejlesztő vagy megkérdezhetem?

/szintén fejlesztő

2024. aug. 4. 17:10
 8/14 anonim ***** válasza:
61%
Nem vagyunk mind gazdagok. De senki nem keres rosszul. Bár épp a napokban láttam programozó munka hirdetést 400-600 bruttó ígérettel, ami egy vicc.
2024. aug. 4. 18:14
 9/14 anonim ***** válasza:
55%
4-6 bankban dolgozol? És "itthon",nem külföldön,mert akkor nem tanulnád az angolt. Van bankban dolgozó programozó (fősulit végzett) ismerősöm.Alsó szintén van a bére a többi szférához képest. Én is várom a 7-es kérdező kérdésére a választ.
2024. aug. 4. 19:30
 10/14 anonim ***** válasza:
71%

#4-6 vagyok

Igen, itthon.

Senior Software Engineer pozíció, Java nyelv, cloud környezet. Security (OSCP vizsga) és Software Architect specializációval (iránnyal, sapkával).

De különböző DevOps platformok és más backend és frontend nyelvek/keretrendszerek se idegenek.

Otthon meg egy saját "játszóteret" alakítottam ki magamak ami egy U22-os rack szekrényben duruzsol, az amolyan tanuló/projektező/házi-szerver kombó 3db K8s cluster gép és 1 self-made NAS/RemoteStorage.

2024. aug. 4. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!