Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A programozó pasik gazdagok?
Hát... Attól függ. Nem feltétlen nevezném gazdagnak, de jól keresnek. Tapasztalattól és szakiránytól függően e 1.5M-2.5M bruttó között is, ami nettó ~1M és ~1.6M között van.
De, ahogy nő az életszínvonal úgy nőnek a kiadások is. Tehát, nem mondanám azt, hogy hú de gazdagok. Nem laknak kastályokban vagy 140nm-es lakás/házban. Nem a legjobb/modernebb autót veszik. Nem olyanok mint a mi csőszerelőnk...
Én IT-ban dolgozok fejlesztőként (nem kötelező elhinni), és 2.4M a bruttóm (ezt se kell). Mi pl. minden hónapban 500-700ezer félre teszek, a maradékból élünk. Feleségem szokott havonta még 200-300ezer elkérni. Igaz az ő keresete inkább közelebb van az Mo. átlagához.
- Élelemre elmegy a mi esetünkben: 200-300ezer (bolt + rendelés + éttermekkel együtt)
- Edzés: 200ezer (bérlet és személyi edző kettőnknek)
- Angol magánórám ~50ezer
#4 vagyok.
Igen, így van. Lelehet pontozni, meg kiröhögni. Nyugodtan. Max mosolygok rajta. Mondtam, hogy nem kötelező elhinni.
Nem csak rossz angolosok lehet elmenni magánórára. :) Csak a munkahely az olyan, hogy minden magyarul megy (ezt se fogod elhinni), de egy Bank-ról beszélek. Aztán, hogy ne kopjon az angolom, így kellet egy ember akivel only-engilsh beszélek közel C1 szinten.
De, hát mondom. Mindenkire rábízom, hogy elhiszi-e vagy sem. ;)
Milyen fejlesztő vagy megkérdezhetem?
/szintén fejlesztő
#4-6 vagyok
Igen, itthon.
Senior Software Engineer pozíció, Java nyelv, cloud környezet. Security (OSCP vizsga) és Software Architect specializációval (iránnyal, sapkával).
De különböző DevOps platformok és más backend és frontend nyelvek/keretrendszerek se idegenek.
Otthon meg egy saját "játszóteret" alakítottam ki magamak ami egy U22-os rack szekrényben duruzsol, az amolyan tanuló/projektező/házi-szerver kombó 3db K8s cluster gép és 1 self-made NAS/RemoteStorage.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!