Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Programozó hölgyekkel hol lehetne ismerkedni?
Figyelt kérdés
érdekesség,ismerkedés,programozás,c++,java,assembly,2019. nov. 18. 12:53
2/19 anonim válasza:
Ismerek ilyet de férjezett gyerekkel.
3/19 anonim válasza:
Ismerünk két dagadt hobbitot azok is programozók.. 3dik meg közvetítő dagadt ő is úgyszintén.. Ide járnak
5/19 anonim válasza:
Én ismerek egy ilyen hölgyet, csinos, okos. De van annyi esze, hogy nem ismerkedne olyannal, aki csak ezért akar vele randizni.
7/19 anonim válasza:
Én inkább neten ismerkedek, ha már amúgy is ez a "kockák" sorsa. Meg nem vagyok személyesen a szavak és a tettek embere egy idegen helyzetben, szóval be is fürödnék a máshol próbálkozással.
Mondjuk most már sehol nem, mert van párom, de őt is online ismertem meg. Egyik exemet egyetemen, másikat játék közben, a mostani páromat meg Tinderen.
Az assemblyvel meg a cpp-vel meg inkább ne akarj csajozni, örülök, ha soha többé nem látom ezeket. :)
8/19 anonim válasza:
A cia-nál,ott programoztak az agyát be.
9/19 anonim válasza:
Szerintem nem fogsz tudni labdaba rúgni progranozó hölgyeknél, ha még a cimkéket sem vagy képes a megfelelő helyre írni.
10/19 anonim válasza:
Nem te vagy az az informatikus srác, aki állandóan leírja, hogy a magyarok és a férfiak többsége lusta szar és a nők nem tudnak felnézni egy férfira se, mert nincs ambíciójuk? :D Ha nem akkor nincs gond az a válaszoló elmebeteg.
Miért olyan fontos, hogy programozó legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!