Hogyan lehet ismerkedni BAK jegyű hölgyekkel?
>"de én azt mondtam neki, hogy amíg kapcsolatban van addig semmi esélye, hogy köztünk komolyabb dolog legyen"
>"Egyszer le is feküdtünk egymással"
Oké, féreg.
Ácsi bácsi!!!!
A bak hölgy tartozik felelősséggel a párja felé és nem a kérdező!!!
Amúgy kérdező!
Építs egy házat, villants egy fsza kocsit és már repül is
Van tapasztalatom... Sajnos...
A bak tenyleg elegge anyagias es ezert sem dobbanthat a kapcsolatabol. Lehet feloled ezt hianyolhatja.
Es igen a bak ha nem szerelmes csak erdekbol van valakivel ami naluk gyakran elofordul sajnos nem huseges. Viszont ha szerelmes akkor 100% a masikert van, viszont az anyagiass aitt is kisse kijon mert szeretne egyre jobb es jobb szinvonalat biztositani maganak neked es az egojanak. Eszmeletlenul birtoklo es feltekeny es hideg. Jozan cselekvesek jellemzik viszont nem a jozan mondanivalok ezert sokszor lehet hogy mast tesz mint amit mondd.....
Elegge klasszikus tipus inkabb ferfiakban jelenik meg a tipikus ferfi viselkedest viszont ehhez hozzatartozik ugyanaz a regi ertelemben vett tisztelet a o iranta es o is nokent fog veled viselkedni......
Tapasztalatbol irtam ezeket csak napjegyeket tudok tudtam tobb bak udvarlobol, es bak no ismerosokbol tevodott ossze.
En rak vagyok bika aszcendenssel....
Az en szemelyeses velemenyem az h engem nem gyoztek meg, higy szimpatizaljak veluk de nem is irritalnak... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!