Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztatok már programozóval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztatok már programozóval?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit hülye kérdés, de mire számítsak ? :D

Vannak tapasztalataitok ?

25/N

2020. jan. 1. 13:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan emberek ők is :) nekem lett belőle hosszútávú kapcsolat.
2020. jan. 1. 13:50
 2/23 anonim ***** válasza:
48%
nem kicsit
2020. jan. 1. 13:54
 3/23 anonim ***** válasza:
23%
Sok mindenre számíthatsz, de sose feledd, hamu alatt lappang a parázs!
2020. jan. 1. 13:55
 4/23 anonim ***** válasza:
72%

Mi egy évig voltunk együtt😄

Szerintem munka nem olyan “sablon” dolog, hogyha valaki ezt csinálja akkor ilyen. Ismerek olyan programozót akinek aranyszíve van, de olyat is aki kb alapnak veszi azt, hogy nála jobb barátnője legyen.

Ha esetleg valami konkrét kérdésed van akkor nyugodtan írj☺️

2020. jan. 1. 14:02
 5/23 A kérdező kommentje:

Egyik barátnőmnek már volt két ilyen pasija és nem volt valami nagyon meggyőző amikor őt kérdeztem. Azt mondta, hogy nagyon nehéz emberek. Ezért is mentek szét mindkét esetben.

Én meg nézegettem mindenféle sorozatot ilyen arcokról, de az nyilván komédia, legalább is remélem :D

Konkrétan még egyetlen programozóhoz sem volt soha szerencsém eddig!

2020. jan. 1. 14:10
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Én kapcsolatban vagyok egy programozóval. Ugyanolyanok mint a többi ember, tehát mind más és más. Az enyém pl nehezebben fejezi ki magát egyszerűen és lényegretörően, sokszor fordítok más embereknek, mert nekem már ráállt az agyam. De ettől még lehet a te randi partnered nem ilyen lesz.
2020. jan. 1. 14:11
 7/23 A kérdező kommentje:

ma 14:11

És hogy hódított meg, ha nehezen kommunikál ?

2020. jan. 1. 14:14
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Édesjóistenem...

Mert ugye mi, programozók mind ugyanolyanok vagyunk. Ugyanolyan személyiséggel, ugyanolyan vágyakkal, ugyanolyan tulajdonságokkal. Még a kinézetünk is teljesen egyforma, így ha összejössz egy programozóval, nem gáz, ha véletlenül néha más programozóval dugatod meg magad, hiszen teljesen egyformák vagyunk. Mint a Star Trekben a Borg kollektíva. Még a tudatunk is közös.

Egyébként meg izzítsd be az agyacskádat, okéka?

2020. jan. 1. 14:18
 9/23 anonim ***** válasza:
16%
rendőr vagy tűzoltó férfi többet ér szerintem
2020. jan. 1. 14:23
 10/23 A kérdező kommentje:

ma 14:18

Oké, bocs hogy meg mertem kérdezni.

ma 14:23

Miért gondolod ezt ? :)

2020. jan. 1. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!