Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mit szólnátok hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok hozzá ha egy pasi hegyoldali erdő pihenőhelyére szervezne első találkát?

Figyelt kérdés

Többször említették már csajok, hogy már unják hogy mindenki csak teázóba, moziba viszi őket (ami azt illeti engem se nagyon villanyoznak ezek fel) és folyamatosan hallom, hogy kell a kreativitás.

Pl mit szólnátok hozzá ha egy ilyen "hegyen" illetőleg annak pihenőhelyén lenne a találka:

[link]

ahová kis hűtőtáskában vinném fel magammal, a teát, sört és egyéb fogyasztanivalót. A "hegy" olyan 15 perc gyalog a buszmegállótól 10 perc alatt fel lehet rá menni gyalog bármilyen cuccban és cipőben és ha jól látom 314 néter "magas". Körülötte pihenőhelyek, vagy ha viszek plédet klasszikus piknik is megoldható. Szóval azért nem Himalája túrára kell gondolni 8000 méteren.

júl. 28. 11:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Alapvetően jó randiötlet, nekem tetszene, párommal szoktunk is ilyen elvonulást csapni. DE: kizárólag olyan emberrel mennék ilyen helyre, akiben megbízok. Egy vadidegennel, akit csak netről ismerek és sosem láttam korábban, biztos hogy nem. Van egy enyhe horrorfilm beütése az ötletnek.
júl. 28. 12:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Első vagy második randinak nem tetszene; az első pár alkalommal jobb olyan helyre menni, ahol vannak mások is. Több biztonságérzetet ad.

Ettől függetlenül tetszene az ötlet, a párommal rendszeresen megyünk erdőkbe és hegyekre piknikezni és túrázni.

júl. 28. 12:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ismeretlen pasival nem tetszene nekem sem. Harmadik-negyediknek nagyon is.

Igazából a séta vagy egy teaház sem unalmas, az a fontos, hogy kivel.

júl. 28. 12:45
 4/13 anonim ***** válasza:
Első alkalommal kizárt. Ráadásul még te cipeld az ellátmányt? Ez felejtős.
júl. 28. 13:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ismeretlennel nem megyek elhagyatott helyre. Ráadásul ilyen megúszós, filléres, sz.rràgó érzésem van tőle.

Kialakult kapcsolatban hètvégi programnak ok.

júl. 28. 13:17
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az őszinte véleményeket!:) Kicsit korrigálnék:

A linkelt kép talán torzít kissé, van olyan kiülős rész a hegyoldalban, ami szó szerint 100 méter a várostól tehát nem igazán elhagyatott. Emiatt - hogy egyértelmű legyen - linkelnék közel ehhez a helyhez egy abszolút nem elhagyatott, de hasonló stílusú kirándulóhelyet, ahol sokan járnak nap mint nap:

[link]

Ez egy nagyon szép hely, egyáltalán nem elhagyatott, a kilátás bombajó a filléreskedés, megúszás pedig kizárva, mert pár száz méterre nagyon jó kis hangulatos vendéglők, fogadók vannak.

A teljes találka/kirándulás afféle Skót-Felföld stílust hozna magával (vagy nekem legalábbis ilyen benyomásom volt róla) .

Erről a pontosított programtervről mit gondoltok?:)

júl. 28. 14:02
 7/13 anonim ***** válasza:
Én elmennék és tetszene, de én különösen nyitott vagyok az ilyesmire.
júl. 28. 14:18
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért szeretünk kávézóba járni, mert unalmasak vagyunk, hanem hogy ha a másik nem olyan, amilyennek a képei alaján látszik és a csevegés alapján tűnik (5-ből 3), akkor ne kelljen messziről szenvedve hazajutni.

Akinek az első randinak ilyen romantikusnak kell lennie, az keresse tovább a hercegnőjét.

júl. 28. 14:22
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre nem. Többedik randira tetszene.
júl. 28. 14:54
 10/13 A kérdező kommentje:

Linkelem a következő elképzelést ezúttal kimondottan első randira: Millenáris szélkapu park pár percre gyalog a 4-6-os vili vonalától:

https://www.youtube.com/watch?v=PCQAfwwryXw

Ez teljesen nyitott, sok emberrel, forgalmas, ugyanakkor eléggé igényes is szerintem. A villamos pár perc gyalog így vész esetén gyorsan le lehet lépni. Mellette a hasonlóan színvonalas kávézókból, beülős helyekről szintén gyorsan lehet távozni, ha vmi nem jól alakul.

Mi a véleményetek ezúttal kimondottan első randira?

júl. 29. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!