Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki “társkereső” appokon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki “társkereső” appokon ismerkedik, az első találka után, ami nyilvános helyen van, már meg is bízik a pasiban es felhozza magához?

Figyelt kérdés

Szerintem egy találka nyilvános helyen is kevés, még mindig sokat nem tudsz arról az emberről, tulajdonképpen azt sem, ha nem e veszélyes. Azonkívül, hogy jóképű vagy nem, ápolt vagy nem es pár mondat egy kávé egy séta édeskevés.

Nem tudom, de szerintem veszélyes vállalkozás, hogy utána egyből szabad a vásár.

Főleg én hogy külföldön lakom, nekem még nehezebb kiigazodni az embereken, csomó más náció.

És ha neutralis helyen sétálok vele se jelenti azt, hogy most mar aludhat nálam es reggelre szétkutat mindent az úriember vagy megfojt.

Mindezt azert mert nekem viszket es ezert magamra szabadítok minden hülyét, érezzék jól magukat !

Szerintem veszélyes ám ez az ismerkedéses iparág!

Tudom, hogy ezzel a gondolkodással sose lesz pasim, mert “felnőttek vagyunk” kiáltással mindegyik egyből nálam szeretne aludni! Es ha sétát ajánlok, ami minimum, megsértődnek! Es lekopnak. Nem sírok értük, semmi gond!

De tényleg tök hulyenek nézek ki az óvatoskodásmmal, legalábbis azt adják elő, de szerintem még a séta is kevés !

És ezzel a gondolkodással kilőttem magam a “társkeresési”, vagy inkább párzási mizéria porondjáról….

júl. 19. 22:43
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

"sose lesz pasim, mert “felnőttek vagyunk” kiáltással mindegyik egyből nálam szeretne aludni! "

Első randi után? Nyugodtan selejtezd ki az ilyeneket. Majd jönni fog normális is.

júl. 19. 23:43
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
Nekem Balatonnál van nyaralóm, közvetlen a vízparton. Mivel egész nyáron itt vagyok, és ennél jobb helyet nem tudok elképzelni, így ide szoktam hívni lányokat, akikkel ismerkedem, akár első talira ,több komoly kapcsolatom is ilyen talikból ,pedig egyik esetben se volt első alkalommal szex ,meg senkire nem másztam rá egyből, csak simán kötetlenül jól éreztük magunkat, jobban megismertük egymást és élveztük, h a Balatonnál vagyunk és nem kell közben random embereket kerülgetni. Voltak akik így óvatoskodtak és sose jöttek el, és valahol megértem őket, mert biztos vannak idióták is,de bennem pl. nem volt semmi hátsó szándék így bánhatják:D , de mindenkinek a maga dolga eldönteni, hol húzza meg a határokat, viszont a sok korláttal saját magadat korlátozod be, nem a másikat.
júl. 20. 00:15
 3/4 anonim ***** válasza:
10%
Megmondom őszintén, én nem vagyok az a típus, aki "klasszik úrinő módjára" min. 3 randiig váratja a másikat szexszel, de első randi után nem hívnék fel magamhoz senkit és nem is mennék fel senkihez. Min. 2 randi azért ehhez nekem kell. Utána meg... manapság az sem biztosíték arra, hogy nem egy baltás gyilkos és nem egy donjuan, ha fél évig váratom, de 2 randi nekem azért kell, hogy picit jobban megismerjem.
júl. 20. 09:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van.
júl. 29. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!