Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki “társkereső” appokon ismerkedik, az első találka után, ami nyilvános helyen van, már meg is bízik a pasiban es felhozza magához?
Szerintem egy találka nyilvános helyen is kevés, még mindig sokat nem tudsz arról az emberről, tulajdonképpen azt sem, ha nem e veszélyes. Azonkívül, hogy jóképű vagy nem, ápolt vagy nem es pár mondat egy kávé egy séta édeskevés.
Nem tudom, de szerintem veszélyes vállalkozás, hogy utána egyből szabad a vásár.
Főleg én hogy külföldön lakom, nekem még nehezebb kiigazodni az embereken, csomó más náció.
És ha neutralis helyen sétálok vele se jelenti azt, hogy most mar aludhat nálam es reggelre szétkutat mindent az úriember vagy megfojt.
Mindezt azert mert nekem viszket es ezert magamra szabadítok minden hülyét, érezzék jól magukat !
Szerintem veszélyes ám ez az ismerkedéses iparág!
Tudom, hogy ezzel a gondolkodással sose lesz pasim, mert “felnőttek vagyunk” kiáltással mindegyik egyből nálam szeretne aludni! Es ha sétát ajánlok, ami minimum, megsértődnek! Es lekopnak. Nem sírok értük, semmi gond!
De tényleg tök hulyenek nézek ki az óvatoskodásmmal, legalábbis azt adják elő, de szerintem még a séta is kevés !
És ezzel a gondolkodással kilőttem magam a “társkeresési”, vagy inkább párzási mizéria porondjáról….
"sose lesz pasim, mert “felnőttek vagyunk” kiáltással mindegyik egyből nálam szeretne aludni! "
Első randi után? Nyugodtan selejtezd ki az ilyeneket. Majd jönni fog normális is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!