Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen melegben ti hol, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen melegben ti hol, mikor (délután, este vagy mikor) szoktatok menni első, második randira?

Figyelt kérdés
Valaki azt írta menjünk hozzá mert meleg van, ilyen melegben sétálni.. Csak szexelni akar, nem komoly kapcsolatot, igaz? Egyből lakásra menni korai..
júl. 22. 06:29
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen mindegy,mennyire van meleg vagy hideg, én soha nem mentem fel senki lakására az elején, ameddig azt korainak éreztem. Sőt,aki komolyat akart azoknak eleve eszebe nem jutott ilyet feldobni, kitalált olyab randit ahol nem sülünk meg. Nem csak a séta meg a lakásra felmenés létezik,emlékeztesd erre a pasast😅😅
júl. 22. 06:48
 2/8 anonim ***** válasza:

igaz nem most, hanem 8 éve. Férjemmel a legmelegebb nyári napokon randiztam először. Első randi egy fákkal fedett parkban volt. Viselhető volt simán, pedig 1órakor találkoztunk. Onnan beültünk egy klimatizált fagyizóba.

Második randin sétálni mentünk, este.

3.randira is sétát választottunk, szintén egy fás/erdős részen.

5 vagy 6.randin mentem fel hozzá, de szex csak a 2. nála töltött napon volt.

júl. 22. 08:00
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Strand, strand, csakis strand. Legalább kiderül minden. Nem kell vacakolni.
júl. 23. 00:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Strand strand strand kukorica lángos, abból meg lehet állapítani a személyiséget.
júl. 24. 16:52
 5/8 anonim ***** válasza:
A delikvens szerintem szexet akar és ingyenp...t. Mert neki ez a 2 opció - ingyen séta, szobára menő k...a. Én ugyan most télen voltam 1. randin, de nagy melegben simán be lehet ülni egy bárba, kávézóba, múzeumba, ott megy is a légkondi, nem fog rátok rohadni a ruha / megégni a bőrötök. Ezen kívül lehet strandolni is pl., azt könnyebben lehet bírni a melegben főleg hideg üdítővel, fagyival, sörrel.
júl. 24. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Beültök valami klímás helyre egy üdítőre beszélgetni.
júl. 25. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem te még pár évig ne randizz.

Mi 1. randin nála voltunk. 2. és 3. is ott volt. Aztán nálam egy és utána ide-oda elmentünk.

Szex meg ha jól tudom csak a 10-12. randin volt.

Mert akkor akartuk! Mi ketten!

júl. 25. 16:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Jaj utolsó annyira örülök hogy megjelentél és leírtad ezt. Pont ezt gondolom, hogy normális embereknél nem attól függ mikor fognak szexelni, hogy mikor hagyják egyedül őket egy szobában, hanem hogy ők ketten mikor szeretnék.
júl. 25. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!