Hogyan öltöztessem a 4,5 hónapos kislányomat ebben a melegben? A Duna-partra megyünk BKV-val. (Persze, h első gyerek. )
Tegnap dél körül így volt vásárolni babakocsiban: hosszú ujjú body, arra egy rövidujjú póló, kantáros (ujjatlan) kisruha, harisnyanadrág. Nem volt betakarva, csak egy textilpelust vittem takaró gyanánt (legalább jól kimostam az összes takaróját egyszerre :) ). Sok volt. Hazafelé sírt nagyon, azt hittem éhes (időn belül voltunk bőven) - vizet adtam neki többször, bár a ruhát levettem már róla. Ahogy hazaértünk, és levettem róla a harisnyanadrágot, elhallgatott, és nem evett, csak amikor az ideje volt. Hosszú ujjú bodyban volt aztán és zokniban. Ma megyünk a Duna-partra apához, horgászik, BKV-val. Hogy öltöztessem??? Mit vigyek? Sapi kell?
Van mindenféle ruhája, rövid-hosszú ujjú body, harisnya, zokni, kantáros rucik, nadrág, rugi, harisnya, zokni, kardigán stb. lehet válogatni! :)
Ja, és viszek plédet (tisztát), letehetem őt rá a földre? Nem vagyok egy para-mami, de most tényleg nem tudom. Ilyen meleg neki még nem volt, januári baba lévén. A lakásban sem volt 22-23 foknál több sosem.
Hirtelen jött a nyár, én is elhűlten néztem tegnap mennyien beöltöztetik a babátjukat. Nehéz váltani :)
Szerintem is elég a kalap+napozó+zokni. És vigyél magaddal egy rugit vagy kiskabátot, ha fújna a szél a parton.
Köszönöm a segítséget, várok még másokat is!
Huh, első, köszönöm a naptejet is, igazad van, most szégyellem magam, de nem jutott eszembe :((( pedig fehér bőrüek vagyunk mind a ketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!