Kedves anyukák! A tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Akinek már "korán" tippelt a gyerek nemére az orvos az UH-n, annak végül be is igazolódott a tipp?
16. hetes UH-n azt mondta, hogy jobban lányt tippel, mint fiút. Háromszor fordult úgy a vizsgálat alatt, hogy látni lehessen valamit, először rávágta, hogy fiú, utána kétszer is azt mondta, hogy mégis inkább lány.
Tudom, hogy még korai, és nem szabad ezt 100 százalékra venni, de akinek mondtak ilyen korán valamit, az mit tapasztalt? (a férjemmel egy icipicivel jobban szeretnénk kislányt, de még nem merem beleélni magam. Legközelebb csak június végén megyek UH-ra)
18.hetesen fiút mondtak, 25.hetesen 4D-n is,majd 34.hetesen is és a kiságyában szuszog a Fiacskám :)
Mondjuk fiúknál a kukac egyértelmű,lánynál talán nehezebb felismerni..
Nekem 12 hetin fiút mondtak. 18 hetesen nem látták 19 hetesen kislányt mondtak eggyértelműen. Most itt áll melettem a 7 hónapos kislányom :)
Ha azt mondták kislány akkor az sztem 70 % ha jól lehettet látni akkor a fütyköst is látták volna :D gratula. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!